Spa och hotell på Sveriges
östligaste punkt
Boka nu

Välkommen till CAPE EAST I HAPARANDA

Njut av att bara vara

Hotellet ligger vackert beläget med utsikt över Torneälven och med närhet till naturen. Vintertid ligger landskapet inbäddat i vit snö och under kalla kvällar visar sig norrskenet med alla sina skiftningar. Sommartid lyser solen dygnet runt och ger ljus och energi till både människor och natur. Cape East i Haparanda är en åretrunt-anläggning som erbjuder ett modernt boende och en varm atmosfär.

Vi serverar rätter
inspirerade av naturen
Cape East Restaurang

tag your photos

#capeeast

Bli en del av familjen och dela dina upplevelser.
Tagga dina bilder med @capeeast_hotelspa & #capeeast för att synas i vårt flöde.

AKTUELLA

NYHETER

Vi är ett kontantfritt hotell
Cape East Spahotell är helt kontantfritt vilket innebär att det inte går att betala kontant hos oss. Endast konto/kreditkort accepteras. Företagskunder kan välja att betala via faktura i samråd med hotellet.

En del av Svenska Spahotell

Super sommardeal

JUST NU! 50% rabatt

Upplev Robinsonmiljö i en lyxig förpackning med hotell och spa. 50% rabatt på hotell inkl. frukost och spa, pris från 695 kr per person.

Erbjudandet gäller till och med 31 augusti och i begränsat antal. Från och med den 16 augusti så gäller erbjudandet söndagar-torsdagar.

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.