Spahotell på Sveriges östligaste fastlandspunkt
Early Bird: Alltid bäst pris när du bokar boende i god tid
Boka Nu

Viktig information

Från september har vi följande öppettider: Midnight Ice Spa är öppet fredag 15.00-22.00, lördag 11.00-22.00, eller efter gruppbokningar. Restaurangen är öppen fredag & lördag 17.00-22.00, eller efter gruppbokningar. Avvikelser kan ske när vi har större bokningar.

Receptionen, lobbybaren och gymmet har begränsade öppettider under veckodagarna. Kontakta receptionen om du har några frågor inför din vistelse.

CAPE EAST I HAPARANDA

Njut av att bara vara

 Hotellet ligger vackert beläget med utsikt över Torneälven och med närhet till naturen. Vintertid ligger landskapet inbäddat i vit snö och under kalla kvällar visar sig norrskenet med alla sina skiftningar. Sommartid lyser solen dygnet runt och ger ljus och näring till både människor och natur. Cape East i Haparanda är en åretrunt-anläggning som erbjuder ett modernt boende och en varm atmosfär.

Avkoppling och lugn

Erbjudanden

Vi serverar rätter inspirerade av naturen
Cape East Restaurang

tag your photos

#capeeast

Be part of the family. Share your experience and help others discover Cape East.
Tag your photos with @capeeast_hotelspa & #capeeast to be seen in our feed.
window.flowbox('init', { container: '#js-flowbox-flow', key: 'ukd3uKbRT5CPGjiL10BEoA', locale: 'en-GB' })

AKTUELLA

NYHETER

Vi är ett kontantfritt hotell
Cape East Spahotell är helt kontantfritt vilket innebär att det inte går att betala kontant hos oss. Endast konto/kreditkort accepteras. Företagskunder kan välja att betala via faktura i samråd med hotellet.

En del av Svenska Spahotell