Vanliga frågor

Här finner ni en sammanställning av vanliga frågor vi får. Kanske finns svaret på er fråga här också. 

Många har frågor och oro över coronaviruset (covid-19), och vår högsta prioritet är allas hälsa och välbefinnande. Vi har samlat all information och svar på vanliga frågor om detta under en separat sida: Information angående covid-19

Vi använder oss av från-priser då priserna varierar beroende på efterfrågan. Priserna varierar p.g.a faktorer som hur många lediga rum som finns lediga, vilken dag i veckan du ankommer samt i hur god tid i förväg du bokar. För aktuella priser vänligen besök vår onlinebokning. Vänligen observera också att det är alltid bäst pris vid bokning online.

Bäst pris vid tidig bokning! Från-priset är det lägsta tillgängliga priset för varje erbjudande. Priserna varierar baserat på efterfrågan; få bokningar = bättre pris. Därför blir det billigare när du bokar din vistelse god tid i förväg.

Från-priset som du ser vid varje erbjudande är det lägsta tillgängliga priset och det börjar alltid med den lägsta rumstypen i non refundable paket. När du väljer ett datum i onlinebokningen ser du vilket pris som gäller för det datumet och det paket du vill boka. Du kan alltid kontakta receptionen för frågor om vilka priser som gäller vilket datum. Observera att du alltid får bäst pris när du bokar online.

Nej, Spa entré inklusive lån av badrock, handduk och tofflor kostar 495 kr/person.

Spa är inkluderat i utvalda paket som du hittar under Erbjudanden

At this time we do not offer SPA reservations in our onlinebooking. You are welcome to give us a call or send us an email on info@capeeast.se 

Frukost ingår för alla gäster som bor på vårt hotell. Under vardagar när restaurangen är stängd serveras en frukostpåse till rummet.
För dagsgäster kostar frukosten 175 kr/person, halva priset för barn.

Ja! Vänligen informera oss i god tid innan er ankomst så att våra kockar är medvetna om ert behov.

Ja, vi tillåter hundar och katter i några av våra standardrum. En avgift på 200 SEK tillkommer till bokningen. Vänligen kontakta receptionen om du tar med dig ett husdjur.

Barn är välkomna på Cape East men vårt SPA har speciella tider då barn är tillåtna. Dessa tider hittar ni under våra öppettider.

Barn mellan 7-17 år är välkomna i målsmans sällskap.

Spaet är inte lämpligt för barn 0-7 år.

Vår receptionspersonal kan svenska, finska och engelska.

Sommaren 2021 öppnar vi upp för första gången en helt ny camping precis vid hotellet. Tills dess kan gäster med husvagn eller husbil stå på vår parkering och få tillgång till ett servicerum för dusch och toalett. Kontakta receptionen för bokning. 

Du kan avboka din behandling senast 2 dagar innan ankomst, i annat fall utgår 100% debitering.

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.