Spahotell och camping på Sveriges östligaste fastlandspunkt, ett fantastiskt läge med utsikt över Torneälv och Finland. Cape Easts hjärta är vårt SPA som erbjuder ett brett utbud för harmoni och avkoppling. Utbudet av shopping, kultur och nöjen blandat med fantastisk natur och evenemang gör att det finns aktiviteter för både unga och äldre.

Vill du boka bord i vår restaurang eller hyra fatbikes/cyklar och utforska naturen i närområdet? Kontakta oss på info@capeeast.se eller på telefonnummer 0922-800 790.

Just nu kan vi tyvärr inte erbjuda wifi och kokmöjligheter i servicehus på campingen.

Campingkarta

Se gärna över campingkartan innan ankomst

camping

PLATSALTERNATIV

Säsongscamping

Nu släpper vi ett begränsat antal säsongsplatser på Cape East camping. Säsongen pågår mellan 1 juni och 31 augusti.

För att boka en säsongsplats, väljer du att boka en natt den 1 juni, din bokning blir då giltig under hela perioden 1 juni till 31 augusti. Skriv en kommentar vilken plats ni önskar.

Premium view

Med eget vatten och avlopp

Premium

Med eget vatten, utan avlopp
campingplatser
0
kvadratmeter stort spa
0
km till IKEA
0

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.