Bokningsvillkor
Innan ni genomför en bokning vänligen läs våra bokningsvillkor

Bokningsvillkor

Minimiålder för att göra en rumsbokning är 18 år, samt att alla måste vara 18 år fyllda. För minderåriga resenärer skall minst en förälder eller annan vuxen  per bokat objekt medfölja och ansvara. Incheckning från klockan 15.00 och utcheckning senast kl. 11.00 Rummet är reserverat för Er ankomst till senast klockan 18.00 om inte annat är överenskommet, därefter annulleras bokningen. Vänligen notera att våra bokningsalternativ har olika villkor. Ej avbokningsbara paket/produkter återbetalas ej      

Eventuella skador på Cape East egendom under din vistelse är föremål för extra avgifter som fastställs av ledningen för Cape East, beloppet baseras på kostnaderna för reparationer samt förlust av intäkter och minskad tillgänglighet för andra gäster.

Gäster på Cape East ansvarar för att informera personalen om möjliga allergier. Om ingen sådan information har givits kan Cape East ej hållas ansvarig för eventuella allergiska reaktioner som gästen kan uppleva.

Alla våra gäster använder spaet på egen risk.

Funktionalitet

Cape East garanterar inte webbplatsens funktionalitet eller tillgänglighet. Cape East garanterar inte heller att informationen som finns tillgänglig på webbplatsen är korrekt eller fullständig. Detta gäller information om produkter, tjänster och erbjudanden samt annan information på webbplatsen. Därmed utesluts allt ansvar för både direkt och indirekt skada orsakat av användningen av webbplatsen eller information som tillhandahålls av webbplatsen i den utsträckning som inte på annat sätt tillhandahålls av obligatorisk lag.

BOENDE
Är du intresserad av eller nyfiken på våra rum?
Visa Rum