Bokningsvillkor
Innan ni genomför en bokning vänligen läs våra bokningsvillkor

Bokningsvillkor

Bokningsvillkor & Ansvar

Organisationsnummer: 559109-6176 | Kontaktuppgifter: +46 (0)922 800 790

Betalningen sker via DIBS (danskt internetbetalningssystem).
Om betalningen inte genomförs kommer bokningen att annulleras automatiskt.
När betalningen är klar och godkänd garanteras bokningen. Ni kommer då att få en bekräftelse av bokningen via e-post samt visas en bekräftelsesida i webbläsaren.

Minimiålder för att göra en rumsbokning är 18 år, samt att alla måste vara 18 år fyllda. För minderåriga resenärer skall minst en förälder eller annan vuxen per bokat objekt medfölja och ansvara. Incheckning från klockan 15.00 och utcheckning senast kl. 11.00 Vänligen notera att våra bokningsalternativ har olika villkor. Ej avbokningsbara paket/produkter återbetalas ej. 

Ändring & Avbeställning

GARANTERAT TILL KL 18.00

Hotellet är skyldigt att erbjuda rum till gästen fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. Har gästen inte avbeställt eller kommit innan denna tidpunkt kan hotellet avboka rummet utan att kontakta gästen.

GARANTI

Reservationen garanteras via företagsavtal, resebyrå eller med kreditkort. Avbeställning av garanterad reservation måste göras senast dagen före ankomst. Om gästen inte kommer, eller om gästen avbeställer på ankomstdagen måste man betala för en hotellnatt.

AVTALSBOKNINGAR

För beställningar som görs av kunder med ett avtal gäller beställnings-/avbeställningsreglerna som anges i kontraktet.

ÅLDERSGRÄNS
För gäster som inte reser med föräldrar har vi en 18-årsgräns. Hotellet förbehåller sig rätten att häva bokningen om giltig legitimation inte kan uppvisas.

BOKNING MED BONUSPOÄNG

Uttag av bonuspoäng förutsätter medlemskap i Pite Havsbad Group och att det finns tillräckligt med giltiga bonuspoäng på medlemskontot för att täcka poängkostnaden för hela vistelsen. För avbeställningar inom ordinarie avbeställningstid kan den utnyttjade bonuspoängen återföras, förutsatt att bonuspoängen inte har förfallit.

 

Pris & Betalning

Alla priser är angivna i svenska kronor inkl. moms om inget annat anges. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar p.g.a. omständigheter som vi ej råder över, t.ex. ändrad moms, stora förändringar i valutaläget eller låg tillgänglighet av rum som ett resultat av hög efterfrågan.

Skada av egendom

Eventuella skador på Cape East egendom under din vistelse är föremål för extra avgifter som fastställs av ledningen för Cape East, beloppet baseras på kostnaderna för reparationer samt förlust av intäkter och minskad tillgänglighet för andra gäster.

Allergier

Gäster på Cape East ansvarar för att informera personalen om möjliga allergier. Om ingen sådan information har givits kan Cape East ej hållas ansvarig för eventuella allergiska reaktioner som gästen kan uppleva.

Ändringar av webbplats & villkor

För att förbättra din användning av denna webbplats kan Cape East komma att göra ändringar. Cape East förbehåller sig rätten att, utan föregående upplysning, göra de förbättringar, förändringar, tillägg eller borttagande av information på webbplatsen som Cape East anser nödvändiga. Vidare förbehåller sig Cape East rätten att göra ändringar i dessa Användningsvillkor. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen efter att sådana ändringar har publicerats accepterar du ändringarna.

Immateriella rättigheter

Webbplatsens innehåll är i alla avseenden skyddat av upphovsrätt, varumärkesrätt och andra immaterialrättsliga bestämmelser. Användare ges inte vid något tillfälle rätt att använda webbplatsens innehåll på annat sätt än i enlighet med Användningsvillkoren.

När inte annat anges kräver reproduktion, publicering, bearbetning, överföring, lagring eller annan användning av innehållet på webbplatsen Cape Easts föregående skriftliga godkännande. Undantag görs för tillfällig lagring på dator eller utskrift för enskilt personligt bruk enligt upphovsrättslagen (1960:729).

Även användandet av varumärken och logotyper som förekommer på webbplatsen förutsätter Cape Easts eller i förekommande fall annan berörd rättighetsinnehavares föregående skriftliga godkännande.

SPA

Alla gäster besöker vårt SPA på egen risk. Cape East SPA har många hård ytor och trappor. När du bokar ett spabesök så får du tillgång till vårt dagspa med alla dess upplevelser och bekvämligheter. Vänligen uppmärksamma också att våra spabehandlingar genomförs av en samarbetspartner med erfaren och certifierad personal.

BOENDE
Är du intresserad av eller nyfiken på våra rum?
Visa Rum