Innan ni genomför en bokning vänligen läs våra
BOKNINGSVILLKOR

Bokningsvillkor & Ansvar

Organisationsnummer: 559109-6176 | Kontaktuppgifter: +46 (0)922 800 790

Vid bokning godkänner bokaren nedanstående bokningsvillkor och ansvarar för att ha läst igenom villkoren.

  • Betalningen görs via Klarna
  • Om betalningen inte genomförs kommer bokningen att annulleras automatiskt.
  • När betalningen är klar och godkänd garanteras bokningen. Ni kommer då att få en bekräftelse av bokningen via e-post samt en bekräftelse som visas i din webbläsare.
  • Cape East är ett kontantfritt hotell.
  • Minimiålder för att göra en rumsbokning är 18 år, samt att alla måste vara 18 år fyllda. För minderåriga resenärer skall minst en förälder eller annan vuxen per bokat objekt medfölja och ansvara. Incheckning från klockan 15.00 och utcheckning senast kl. 11.00
  • Vänligen notera att våra bokningsalternativ har olika villkor. Ej avbokningsbara paket/produkter, återbetalas ej.
  • Om du bokat ett REFUNDABLE eller FLEX paket, kan du avboka eller omboka din bokning senast kl. 18.00 dagen före ankomst och få full återbetalning vid avbokning. Avbokningar som sker efter kl. 18.00 dagen före ankomst återbetalas ej. Vid ombokning till ett nytt datum betalas eventuell mellanskillnad av gästen.
  • Om du bokat ett NON-REFUNDABLE eller SAVE-paket, återbetalas du inte vid avbokning och du kan inte omboka paketet till ett annat datum.

 

Ändring & Avbeställning

Garanterat till kl 18.00
Hotellet är skyldigt att erbjuda rum till gästen fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. Har gästen inte avbeställt eller kommit innan denna tidpunkt kan hotellet avboka rummet utan att kontakta gästen.

Garanti
Reservationen garanteras via företagsavtal, resebyrå eller med kreditkort. Avbeställning av garanterad reservation med flex-paket måste göras senast kl. 18.00 dagen före ankomst. Om gästen inte kommer, eller om gästen avbeställer på ankomstdagen, måste man betala för en hotellnatt.

Ändringar
Om du bokat boende för två eller flera nätter med FLEX paketet men väljer att avsluta din vistelse tidigare blir du debiterad för nästkommande natt. Avbokning av resterande nätter behöver göras senast kl. 18.00 dagen före planerad avresa.

Om du bokat boende för två eller flera nätter med SAVE-paketet men väljer att avsluta din vistelse tidigare blir du debiterad för hela vistelsen.

SAVE-paket kan endast avbokas vid uppvisande av läkarintyg. Administrationsavgift på 250 kr tillkommer.

Avtalsbokningar
För beställningar som görs av kunder med ett avtal gäller beställnings-/avbeställningsreglerna som anges i kontraktet.

Åldersgräns
För gäster som inte reser med föräldrar har vi en 18-årsgräns. Hotellet förbehåller sig rätten att häva bokningen utan återbetalning om giltig legitimation inte kan uppvisas.

 

Pris & Betalning

Alla priser är angivna i svenska kronor inkl. moms om inget annat anges. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar p.g.a. omständigheter som vi ej råder över, t.ex. ändrad moms, stora förändringar i valutaläget eller låg tillgänglighet av rum som ett resultat av hög efterfrågan.

Skada av egendom
Eventuella skador på Cape East egendom under din vistelse är föremål för extra avgifter som fastställs av ledningen för Cape East, beloppet baseras på kostnaderna för reparationer samt förlust av intäkter och minskad tillgänglighet för andra gäster.

Allergier
Gäster på Cape East ansvarar för att informera personalen om möjliga allergier. Om ingen sådan information har givits kan Cape East ej hållas ansvarig för eventuella allergiska reaktioner som gästen kan uppleva.

SPA
Alla gäster besöker vårt SPA på egen risk. Cape East SPA har många hårda ytor och trappor. När du bokar ett spabesök får du tillgång till vårt dagspa med alla dess upplevelser och bekvämligheter. Vänligen uppmärksamma också att våra spabehandlingar genomförs av en samarbetspartner med erfaren och certifierad personal. Notera att spa-tider kan komma att gälla för att begränsa antalet besökare som besöker spaet samtidigt, mer information hittar du på vår hemsida under ”Spa och hälsa”.

Vårt spa tillåter barn mellan 7-14 år under vissa tider. Vårt spa är tyvärr inte tillgängligt för barn under 7 år. Dubbelkolla gärna vad som gäller under din vistelse. Alla barn under 18 år måste alltid medföljas av en ansvarig vuxen.

Hantering av personuppgifter
Du kan läsa om hur vi hanterar personuppgifter här.

Vill du veta mer om våra
HOTELLRUM
Visa Rum

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.