fbpx
Bokningsvillkor
Innan ni genomför en bokning vänligen läs våra bokningsvillkor

Bokningsvillkor

Minimiåldern för att boka rum är 18 och alla som bor i rummet måste vara 18 år eller i målsmans sällskap. Incheckning från 15:00 och utcheckning senast 14:00. Rummet är reserverat för din ankomst till senast 18:00 såvida inget annat avtalats, om denna tid passeras, kommer din bokning att avbokas.
Bokningar som genomförs online är ej återbetalningsbara om ingenting annat anges vid bokningstillfället.

Eventuella skador på Cape East egendom under din vistelse är föremål för extra avgifter som fastställs av ledningen för Cape East, beloppet baseras på kostnaderna för reparationer samt förlust av intäkter och minskad tillgänglighet för andra gäster.

Gäster på Cape East ansvarar för att informera vår personal om möjliga allergier. Om ingen sådan information har givits kan Cape East ej hållas ansvarig för eventuella allergiska reaktioner som gästen kan uppleva.

Funktionalitet

Cape East garanterar inte webbplatsens funktionalitet eller tillgänglighet. Cape East garanterar inte heller att informationen som finns tillgänglig på webbplatsen är korrekt eller fullständig. Detta gäller information om produkter, tjänster och erbjudanden samt annan information på webbplatsen. Därmed utesluts allt ansvar för både direkt och indirekt skada orsakat av användningen av webbplatsen eller information som tillhandahålls av webbplatsen i den utsträckning som inte på annat sätt tillhandahålls av obligatorisk lag.

BOENDE
Är du intresserad av eller nyfiken på våra rum?
Visa Rum