En skön balans av
AKTIVITETER & AVKOPPLING

Gränslösa upplevelser

Vår gränslösa tvillingstad HaparandaTornio erbjuder unika och underbara upplevelser. Utbudet av shopping, kultur och nöje blandat med storslagen natur, trivsamt boende och roliga evenemang gör att alla, både unga och äldre kan hitta något de gillar.

Aktiviteter

Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter året runt. Sommartid kan du bland annat hyra fatbikes, spela minigolf eller ta ett dopp vid Örådsstranden känd från Robinson. Vintertid erbjuder vi uthyrning av längdskidor och andra aktiviteter i samarbete med Sea Lapland Safari. 

En unik knutpunkt

Cape East är beläget i HaparandaTornio där många möten sker. Här flyter älv och hav samman, tre kulturer blandas och du erbjuds möjligheten att kombinera shopping, aktiviteter och avkoppling.  

Välkommen till Sveriges östligaste punkt!

Shopping

HaparandaTornio erbjuder ett unikt handelscentrum då du har möjlighet att shoppa både i Sverige och Finland. På svenska sidan hittar du bland annat IKEA, Iittala Outlet, Stadium Outlet och i finska gallerian Rajalla finner du de flesta kända butikerna så som H&M, Gina Tricot med mera.  

Cape Kids

Under sommaren gäller utökade öppettider, aktiviteter och erbjudanden för barn i alla åldrar. Resten av året är barn mellan 7-14 år välkommen till vårt spa i vuxet sällskap under särskilda öppettider.

BOKA DIN NÄSTA VISTELSE

HOS OSS

Djurvänligt hotell

Reser du med din bästa vän? Hos oss finns även djurvänliga hotellrum och fantastiska promenadstråk som du kan upptäcka med din fyrbenta kompis.

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.