Tillgänglighet
Information till dig med funktionsvariation

Herrgårdsrestaurang

Vår restaurang har god tillgänglighet. Entrén är utrustad med en ramp för lätt tillgång med rullstol. Inne finner ni 1 HWC/RWC på entréplan samt 1 HWC/RWC på övre plan som är tillgänglig via hiss.

Hotell

Hotellet har ett rum anpassat för individer med funktionsvariation. De flesta av våra korridorer och stora samlingsytor är lättillgängliga för rullstolsburna.
De flesta av våra rum är tillgängliga via hiss.

Mansion

Herrgården ligger intill restaurangen. Entrén har en ramp för lätt tillgång via rullstol. Tyvärr har denna byggnad ingen hiss. Entréplan med sina två mötes- och konferensrum är tillgängliga.

Parkering

Parkering för individer med någon form av funktionsvariation har tilldelade parkeringsplatser vid A-huset och det går att köra bil hela vägen till receptionsentrén, parkering framför entrén är ej tillåten.

SPA

Bottenplan i vårt SPA är tillgänglig för rullstolsburna. Här finner ni 2 pooler, fotbad, avkopplingsrum, upplevelseduschar, isvak och dunderdusch. Finsk bastu, ångbastu och takterassen samt våra varma källor befinner sig på mitten och övre plan, dessa är ej tillgängliga via annat än trapp.

Frågor

Om det är något ni önskar få förtydligat eller om det är något vi kan hjälpa till med, vänligen kontakta oss.

SPA & HÄLSA
Funderar ni på att besöka oss? Upptäck vårt spa
Läs mer

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.