Tillgänglighet
Information till dig med funktionsvariation

Restaurang

Vår restaurang har god tillgänglighet. Entrén är utrustad med en ramp för lätt tillgång med rullstol. Inne finner ni 1 HWC/RWC på entréplan samt 1 HWC/RWC på övre plan som är tillgänglig via hiss.

Hotell

Hotellet har ett rum anpassat för individer med funktionsvariation. De flesta av våra korridorer och stora samlingsytor är lättillgängliga för rullstolsburna.
De flesta av våra rum är tillgängliga via hiss.

Mansion

Herrgården ligger intill restaurangen. Entrén har en ramp för lätt tillgång via rullstol. Tyvärr har denna byggnad ingen hiss. Entréplan med sina två mötes- och konferensrum är tillgängliga.

Parkering

Parkering för individer med någon form av funktionsvariation har tilldelade parkeringsplatser vid A-huset och det går att köra bil hela vägen till receptionsentrén, parkering framför entrén är ej tillåten.

SPA

Bottenplan i vårt SPA är tillgänglig för rullstolsburna. Här finner ni 2 pooler, fotbad, avkopplingsrum, upplevelseduschar, isvak och dunderdusch. Finsk bastu, ångbastu och takterassen samt våra varma källor befinner sig på mitten och övre plan, dessa är ej tillgängliga via annat än trapp.

Frågor

Om det är något ni önskar få förtydligat eller om det är något vi kan hjälpa till med, vänligen kontakta oss.

SPA & HÄLSA
Funderar ni på att besöka oss? Upptäck vårt spa
Läs mer