Policys, villkor och personuppgifter

VILKA VI ÄR 

Adressen till vår hemsida är: www.capeeast.se eller www.capeeast.com
Vår onlinebokning är hostad av http://online.techotel.dk

Cape East Hotel & SPA ägs och administreras av Pite Havsbad Group AB och StudentConsulting Sweden AB. Sex hotell ingår i hotellkoncernen Pite Havsbad Group och alla former av kommunikation hanteras av marknadsavdelningen.

#YESCAPEEAST

Vi tycker det är roligt att se våra besökare upptäcka Cape East, ni är våra största ambassadörer och vi vet att ni tar fantastiska bilder. När vi ser något vi inspireras av ber vi ibland om lov att få använda den bilden/videon i våra egna kanaler. Bilderna publiceras främst på vår webbplats för att ge andra kunder en glimt hur det är att besöka Cape East. De kan i vissa fall också publiceras i någon av våra andra kanaler, t.ex. Instagram, Facebook eller i Nyhetsbrev. Den text som tillhör bilden, både bildtext och kommentarer, kan vi välja att publicera i original eller redigerad form, eller att inte publicera om vi har fått lov att använda bilden. Om du godkänner att vi publicerar din bild använder du hashtaggen #yescapeeast när du postar bilden, eller som svar i kommentarerna om vi har skickat en förfrågan att få använda den.

Genom att svara på vår begäran med hashtaggen #yescapeeast, godkänner du följande:

Du ger Cape East, en icke-exklusiv, royaltyfri, världsomspännande licens att använda bilder/inlägg, nedan kallade ”bilder”, som du har taggat eller svarat med #yescapeeast vid förfrågan, i vår marknadsföring och/eller sin reklam, inklusive i galleriet på webbplatsen, nyhetsbrev, affischer, annonser, e-post och annan kundkommunikation, butiksexponering och andra marknadsföringssyften.

Du intygar och försäkrar härmed också att du äger alla rättigheter till dina bilder och texter, du har fått tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri, och Cape Easts användning av dina bilder inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.

Härmed befriar du Cape East från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer och härmed befriar du och accepterar att hålla Cape East och alla personer som handlar för Cape East räkning skadeslösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter, oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss: marknad@capeeast.se marknad@capeeast.se

Om du vill dra tillbaka ditt samtycke till att dela dina bilder med Cape East, måste du kontakta oss genom att klicka på "i" -ikonen i det nedre vänstra hörnet i din delade bild som publiceras på vår webbplats. Ikonen kommer att länka dig till ett formulär där du kan skicka din begäran om att återkalla ditt samtycke.

SOCIALA MEDIER 

Vi vill uppmana dig som följare på våra sociala medier att hålla en god ton och respektera varandra på våra sociala kanaler. Därför har vi tagit fram en policy med riktlinjer där vi klargör vad som inte är okej och därav kommer att plockas bort på våra sociala medier.

Vi uppmanar alla våra gäster att lämna recensioner efter sitt besök, men är tacksamma om ni i förstahand lämnar era synpunkter via formuläret som skickas ut till er e-post vid utcheckning alternativt att ni berättar om er upplevelse till vår reception vid utcheckning. Detta ger oss en bättre möjlighet att vidta åtgärder.

Cape East diskuterar inte frågor om ersättning eller brott i sociala medier. Dessa frågor måste gå via e-post, telefon eller direkt på plats.

Cape East kan radera kommentarer eller inlägg som innehåller följande:

  • Publicering av upphovsrättsskyddat material.
  • Publicering av personuppgifter.
  • Kränkningar som är riktad mot exempelvis en etnisk grupp, sexuell läggning, kön, politisk åsikt, yrke eller religion.
  • Svordomar och obscena ord.
  • Personliga angrepp och ärekränkande inlägg
  • Pornografiska, rasistiska eller sexistiska yttranden.
  • Uppmaningar till brott eller på annat sätt bryta mot svensk lag.
  • Hot, trakasserier, skvaller eller lögner.

MER INFORMATION

Förhoppningsvis har det klargjort saker för dig och som tidigare nämnts om det finns något som du är osäker på om du behöver eller inte är det vanligtvis säkrare att lämna cookies aktiverade om det interagerar med en av funktionerna du använder på vår webbplats. 

Men om du fortfarande letar efter mer information kan du kontakta oss via:

  • E-postadress: marknad@phg.com

KUNDKLUBBSVILLKOR 

För alla hotell som ingår i Pite Havsbad Group har du möjlighet att bli kundklubbsmedlem när du bokar boende på något av våra hotell. Kundklubben ger dig möjligheten att hänga med i vad som händer hos oss och ta del av exklusiva medlemserbjudanden, förtur på boende och biljetter till våra nöjen och beachpartyn, fri ombokning samt deltar i utlottningar som sker löpande under året.
 

BOKNINGSVILLKOR  

Här kan du läsa vilka villkor som gäller för bokning, betalning, avbokning samt in- och utcheckning. Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler för dig som gäst hos oss på Cape East. För konferenser samt gruppbokningar gäller särskilda regler.

 

SÅ HANTERAR VI PERSONUPPGIFTER 

Den 25 maj trädde det nya regelverket GDPR i kraft som verkar för att ge dig större kontroll över hur dina personuppgifter hanteras. Därför har vi tagit fram en Integritetspolicy för att du ska kunna läsa och förstå hur, och för vilka ändamål vi behandlar dina personuppgifter. Du behöver inte agera på denna information, men vi tycker att det är viktigt att du får vetskap om hur vi hanterar dina personuppgifter.
 
 
I enlighet med gällande dataskyddslagstiftning har du rätt att få tillgång till information om vilka personuppgifter som vi behandlar om dig. Om du vill att dina personuppgifter ska ändras, granskas eller raderas så kan du när som helst göra detta genom att kontakta: dpo@phg.se

VILKEN DATA VI SAMLAR IN OCH VARFÖR

Kontaktformulär
När du anger dina uppgifter i våra formulär skickas ett e-postmeddelande till formulärmottagaren. Din information sparas inte i våra webbplatsers databaser. När du fyller i vårt prenumerationsformulär på vår hemsida "Nyheter och erbjudanden" kommer dina uppgifter att läggas till i en e-postlista så att vi kan skicka information om relevanta kampanjer eller nyheter.

Hur länge lagrar vi dina uppgifter 
Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata på obestämd tid. Detta är så att vi kan känna igen och godkänna alla uppföljningskommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modereringskö. Vi lagrar ingenting i våra digitala databaser på mer än ett år.

Vilka rättigheter du har över dina personuppgifter
If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

If you wish to find out what data Facebook has stored about you, you can log-in to your personal account on Facebook.com and request your data using their “Retrieve or Delete data service”.

You are able to request to have your personal data removed from all our registries online.

Where we send your data
Your data is never stored with external partners outside of Pite Havsbad Group except for our newsletter services and this only occurs if you choose to sign-up in one of our forms.

WEBBPLATS

Ansvarsbegränsning
Cape East lämnar inga garantier i fråga om webbplatsens funktion eller tillgänglighet. Inte heller garanterar Cape East att den information som hålls tillgänglig på webbplatsen är korrekt eller fullständig. Detta gäller information om såväl produkter, tjänster och erbjudanden som annan information som tillhandahålls på webbplatsen.
Således utesluts allt ansvar för såväl direkt som indirekt skada orsakad av webbplatsens nyttjande eller information som webbplatsen tillhandahåller i den mån inte annat följer av tvingande lag.

Ändring av webbplats och användningsvillkor
För att förbättra din användning av denna webbplats kan Cape East komma att göra ändringar. Cape East förbehåller sig rätten att, utan föregående upplysning, göra de förbättringar, förändringar, tillägg eller borttagande av information på webbplatsen som Cape East anser nödvändiga. Vidare förbehåller sig Cape East rätten att göra ändringar i dessa Användningsvillkor. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen efter att sådana ändringar har publicerats accepterar du ändringarna.

COOKIES & SPÅRNING 

Cape Easts webbplats använder cookies enligt nedan. Genom att inte stänga av cookies i din webbläsare och fortsätta använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies i enlighet med denna Cookie Policy och underliggande behandling av personuppgifter (om tillämpligt).

Du kan ändra ditt val genom att när som helst ändra din webbläsares inställningar. Om du inaktiverar cookies kan det påverka relevansen av våra annonser eller möjligheten för våra annonsverktyg att exkludera dig som utfört ett köp från att mottaga annonser för en produkt du redan köpt.

Cookies är små textfiler som sänds till, och lagras på, din enhet (mobil, dator eller surfplatta) och som är vanligt förekommande på internet. En del är nödvändiga för att du ska kunna använda webbplatsens funktionalitet fullt ut, och andra används för att förbättra din användarupplevelse och underlätta navigation på webbplatsen.

Läs vår fullständiga Cookie Policy här

Who we are

Adressen till vår hemsida är: www.capeeast.se eller www.capeeast.com
Vår onlinebokning är hostad av http://online.techotel.dk

Cape East Hotel & SPA  is owned and administrated by Pite Havsbad Group AB and StudentConsulting Sweden AB
Six hotels are part of Pite Havsbad Group and all forms of communication is handled by the marketing department.

What personal data we collect and why we collect it

Kontaktformulär
När du anger dina uppgifter i våra formulär skickas ett e-postmeddelande till formulärmottagaren. Din information sparas inte i våra webbplatsers databaser. När du fyller i vårt prenumerationsformulär på vår hemsida "Nyheter och erbjudanden" kommer dina uppgifter att läggas till i en e-postlista så att vi kan skicka information om relevanta kampanjer eller nyheter.

#YESCAPEEAST

Vi tycker det är roligt att se våra besökare upptäcka Cape East, ni är våra största ambassadörer och vi vet att ni tar fantastiska bilder. När vi ser något vi inspireras av ber vi ibland om lov att få använda den bilden/videon i våra egna kanaler. Bilderna publiceras främst på vår webbplats för att ge andra kunder en glimt hur det är att besöka Cape East. De kan i vissa fall också publiceras i någon av våra andra kanaler, t.ex. Instagram, Facebook eller i Nyhetsbrev. Den text som tillhör bilden, både bildtext och kommentarer, kan vi välja att publicera i original eller redigerad form, eller att inte publicera om vi har fått lov att använda bilden. Om du godkänner att vi publicerar din bild använder du hashtaggen #yescapeeast när du postar bilden, eller som svar i kommentarerna om vi har skickat en förfrågan att få använda den.

Genom att svara på vår begäran med hashtaggen #yescapeeast, godkänner du följande:

Du ger Cape East, en icke-exklusiv, royaltyfri, världsomspännande licens att använda bilder/inlägg, nedan kallade ”bilder”, som du har taggat eller svarat med #yescapeeast vid förfrågan, i vår marknadsföring och/eller sin reklam, inklusive i galleriet på webbplatsen, nyhetsbrev, affischer, annonser, e-post och annan kundkommunikation, butiksexponering och andra marknadsföringssyften.

Du intygar och försäkrar härmed också att du äger alla rättigheter till dina bilder och texter, du har fått tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri, och Cape Easts användning av dina bilder inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.

Härmed befriar du Cape East från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer och härmed befriar du och accepterar att hålla Cape East och alla personer som handlar för Cape East räkning skadeslösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter, oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss: marknad@capeeast.se marknad@capeeast.se

Om du vill dra tillbaka ditt samtycke till att dela dina bilder med Cape East, måste du kontakta oss genom att klicka på "i" -ikonen i det nedre vänstra hörnet i din delade bild som publiceras på vår webbplats. Ikonen kommer att länka dig till ett formulär där du kan skicka din begäran om att återkalla ditt samtycke.

Cookie Policy for Cape East

What Are Cookies
As is common practice with almost all professional websites this site uses cookies, which are tiny files that are downloaded to your computer, to improve your experience. This page describes what information they gather, how we use it and why we sometimes need to store these cookies. We will also share how you can prevent these cookies from being stored however this may downgrade or ‘break’ certain elements of the sites functionality.

For more general information on cookies see the Wikipedia article on HTTP Cookies.

How We Use Cookies
We use cookies for a variety of reasons detailed below. Unfortunately in most cases there are no industry standard options for completely disabling cookies. It is recommended that you leave on all cookies if you are not sure whether you need them or not in case they are used to provide a service that you use.

Disabling Cookies
You can prevent the setting of cookies by adjusting the settings in your browser (see your browser Help for how to do this). Disabling cookies won’t affect the use of this site however it might affect wether our ads stop displaying for you after you’ve made a purchase in response to seeing that ad. If cookies are not enabled you may still be shown ads which no longer are relevant to you, therefor we suggest that you leave cookies enabled so that you will get the best possible experience of Cape East and Pite Havsbad Group.

The Cookies We Set
Email newsletters related cookies

  • This site offers newsletter or email subscription services and cookies may be used to remember if you are already registered and whether to show certain notifications which might only be valid to subscribed/unsubscribed users.

  • Surveys related cookies

    From time to time we offer user surveys and questionnaires to provide you with interesting insights, helpful tools, or to understand our user base more accurately. These surveys may use cookies to remember who has already taken part in a survey or to provide you with accurate results after you change pages.

  • Forms related cookies

    When you submit data to through a form such as those found on contact pages or comment forms cookies may be set to remember your user details for future correspondence.

Third Party Cookies
In some special cases we also use cookies provided by trusted third parties. The following section details which third party cookies you might encounter through this site.

  • This site uses Google Analytics which is one of the most widespread and trusted analytics solution on the web for helping us to understand how you use the site and ways that we can improve your experience. These cookies may track things such as how long you spend on the site and the pages that you visit so we can continue to produce engaging content.

    For more information on Google Analytics cookies, see the official Google Analytics page.

  • As we sell products it’s important for us to understand statistics about how many of the visitors to our site actually make a purchase and as such this is the kind of data that these cookies will track. This is important to you as it means that we can accurately make business predictions that allow us to monitor our advertising and product costs to ensure the best possible price.

  • The Google AdSense service we use to serve advertising uses a DoubleClick cookie to serve more relevant ads across the web and limit the number of times that a given ad is shown to you.

    For more information on Google AdSense see the official Google AdSense privacy FAQ.

  • This site uses Facebook Pixel. The pixel is a service that tracks how you or other users interact with our ads and in the end what actions you take on our website. The pixel registers non-sensitive data such as age, location, interests, gender, browser and device information. 
  • Several partners advertise on our behalf and affiliate tracking cookies simply allow us to see if our customers have come to the site through one of our partner sites so that we can credit them appropriately and where applicable allow our affiliate partners to provide any bonus that they may provide you for making a purchase.

  • We also use social media buttons and/or plugins on this site that allow you to connect with your social network in various ways. For these to work the following social media sites including; Google, LinkedIn, Snapchat, YouTube and Instagram, will set cookies through our site which may be used to enhance your profile on their site or contribute to the data they hold for various purposes outlined in their respective privacy policies.

Hur länge lagrar vi dina uppgifter

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

We do not store anything in our websites digital databases for more than a year.

Vilka rättigheter du har över dina personuppgifter

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

If you wish to find out what data Facebook has stored about you, you can log-in to your personal account on Facebook.com and request your data using their “Retrieve or Delete data service”.

You are able to request to have your personal data removed from all our registries online.

Where we send your data

Your data is never stored with external partners outside of Pite Havsbad Group except for our newsletter services and this only occurs if you choose to sign-up in one of our forms.

Mer Information

Förhoppningsvis har det klargjort saker för dig och som tidigare nämnts om det finns något som du är osäker på om du behöver eller inte är det vanligtvis säkrare att lämna cookies aktiverade om det interagerar med en av funktionerna du använder på vår webbplats. 

Men om du fortfarande letar efter mer information kan du kontakta oss via:

  • E-postadress: marknad@phg.com

VILKA VI ÄR 

Adressen till vår hemsida är: www.capeeast.se eller www.capeeast.com
Vår onlinebokning är hostad av http://online.techotel.dk

Cape East Hotel & SPA ägs och administreras av Pite Havsbad Group AB och StudentConsulting Sweden AB. Sex hotell ingår i hotellkoncernen Pite Havsbad Group och alla former av kommunikation hanteras av marknadsavdelningen.

VILKEN DATA VI SAMLAR IN OCH VARFÖR

Kontaktformulär
När du anger dina uppgifter i våra formulär skickas ett e-postmeddelande till formulärmottagaren. Din information sparas inte i våra webbplatsers databaser. När du fyller i vårt prenumerationsformulär på vår hemsida "Nyheter och erbjudanden" kommer dina uppgifter att läggas till i en e-postlista så att vi kan skicka information om relevanta kampanjer eller nyheter.

Hur länge lagrar vi dina uppgifter 
Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata på obestämd tid. Detta är så att vi kan känna igen och godkänna alla uppföljningskommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modereringskö. Vi lagrar ingenting i våra digitala databaser på mer än ett år.

Vilka rättigheter du har över dina personuppgifter
If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

If you wish to find out what data Facebook has stored about you, you can log-in to your personal account on Facebook.com and request your data using their “Retrieve or Delete data service”.

You are able to request to have your personal data removed from all our registries online.

Where we send your data
Your data is never stored with external partners outside of Pite Havsbad Group except for our newsletter services and this only occurs if you choose to sign-up in one of our forms.

Cookie Policy for Cape East

What Are Cookies
As is common practice with almost all professional websites this site uses cookies, which are tiny files that are downloaded to your computer, to improve your experience. This page describes what information they gather, how we use it and why we sometimes need to store these cookies. We will also share how you can prevent these cookies from being stored however this may downgrade or ‘break’ certain elements of the sites functionality.

For more general information on cookies see the Wikipedia article on HTTP Cookies.

How We Use Cookies
We use cookies for a variety of reasons detailed below. Unfortunately in most cases there are no industry standard options for completely disabling cookies. It is recommended that you leave on all cookies if you are not sure whether you need them or not in case they are used to provide a service that you use.

Disabling Cookies
You can prevent the setting of cookies by adjusting the settings in your browser (see your browser Help for how to do this). Disabling cookies won’t affect the use of this site however it might affect wether our ads stop displaying for you after you’ve made a purchase in response to seeing that ad. If cookies are not enabled you may still be shown ads which no longer are relevant to you, therefor we suggest that you leave cookies enabled so that you will get the best possible experience of Cape East and Pite Havsbad Group.

The Cookies We Set
Email newsletters related cookies

  • This site offers newsletter or email subscription services and cookies may be used to remember if you are already registered and whether to show certain notifications which might only be valid to subscribed/unsubscribed users.

  • Surveys related cookies

    From time to time we offer user surveys and questionnaires to provide you with interesting insights, helpful tools, or to understand our user base more accurately. These surveys may use cookies to remember who has already taken part in a survey or to provide you with accurate results after you change pages.

  • Forms related cookies

    When you submit data to through a form such as those found on contact pages or comment forms cookies may be set to remember your user details for future correspondence.

Third Party Cookies
In some special cases we also use cookies provided by trusted third parties. The following section details which third party cookies you might encounter through this site.

  • This site uses Google Analytics which is one of the most widespread and trusted analytics solution on the web for helping us to understand how you use the site and ways that we can improve your experience. These cookies may track things such as how long you spend on the site and the pages that you visit so we can continue to produce engaging content.

    For more information on Google Analytics cookies, see the official Google Analytics page.

  • As we sell products it’s important for us to understand statistics about how many of the visitors to our site actually make a purchase and as such this is the kind of data that these cookies will track. This is important to you as it means that we can accurately make business predictions that allow us to monitor our advertising and product costs to ensure the best possible price.

  • The Google AdSense service we use to serve advertising uses a DoubleClick cookie to serve more relevant ads across the web and limit the number of times that a given ad is shown to you.

    For more information on Google AdSense see the official Google AdSense privacy FAQ.

  • This site uses Facebook Pixel. The pixel is a service that tracks how you or other users interact with our ads and in the end what actions you take on our website. The pixel registers non-sensitive data such as age, location, interests, gender, browser and device information. 
  • Several partners advertise on our behalf and affiliate tracking cookies simply allow us to see if our customers have come to the site through one of our partner sites so that we can credit them appropriately and where applicable allow our affiliate partners to provide any bonus that they may provide you for making a purchase.

  • We also use social media buttons and/or plugins on this site that allow you to connect with your social network in various ways. For these to work the following social media sites including; Google, LinkedIn, Snapchat, YouTube and Instagram, will set cookies through our site which may be used to enhance your profile on their site or contribute to the data they hold for various purposes outlined in their respective privacy policies.

#YESCAPEEAST

Vi tycker det är roligt att se våra besökare upptäcka Cape East, ni är våra största ambassadörer och vi vet att ni tar fantastiska bilder. När vi ser något vi inspireras av ber vi ibland om lov att få använda den bilden/videon i våra egna kanaler. Bilderna publiceras främst på vår webbplats för att ge andra kunder en glimt hur det är att besöka Cape East. De kan i vissa fall också publiceras i någon av våra andra kanaler, t.ex. Instagram, Facebook eller i Nyhetsbrev. Den text som tillhör bilden, både bildtext och kommentarer, kan vi välja att publicera i original eller redigerad form, eller att inte publicera om vi har fått lov att använda bilden. Om du godkänner att vi publicerar din bild använder du hashtaggen #yescapeeast när du postar bilden, eller som svar i kommentarerna om vi har skickat en förfrågan att få använda den.

Genom att svara på vår begäran med hashtaggen #yescapeeast, godkänner du följande:

Du ger Cape East, en icke-exklusiv, royaltyfri, världsomspännande licens att använda bilder/inlägg, nedan kallade ”bilder”, som du har taggat eller svarat med #yescapeeast vid förfrågan, i vår marknadsföring och/eller sin reklam, inklusive i galleriet på webbplatsen, nyhetsbrev, affischer, annonser, e-post och annan kundkommunikation, butiksexponering och andra marknadsföringssyften.

Du intygar och försäkrar härmed också att du äger alla rättigheter till dina bilder och texter, du har fått tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri, och Cape Easts användning av dina bilder inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.

Härmed befriar du Cape East från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer och härmed befriar du och accepterar att hålla Cape East och alla personer som handlar för Cape East räkning skadeslösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter, oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss: marknad@capeeast.se marknad@capeeast.se

Om du vill dra tillbaka ditt samtycke till att dela dina bilder med Cape East, måste du kontakta oss genom att klicka på "i" -ikonen i det nedre vänstra hörnet i din delade bild som publiceras på vår webbplats. Ikonen kommer att länka dig till ett formulär där du kan skicka din begäran om att återkalla ditt samtycke.

SOCIALA MEDIER 

Vi vill uppmana dig som följare på våra sociala medier att hålla en god ton och respektera varandra på våra sociala kanaler. Därför har vi tagit fram en policy med riktlinjer där vi klargör vad som inte är okej och därav kommer att plockas bort på våra sociala medier.

Vi uppmanar alla våra gäster att lämna recensioner efter sitt besök, men är tacksamma om ni i förstahand lämnar era synpunkter via formuläret som skickas ut till er e-post vid utcheckning alternativt att ni berättar om er upplevelse till vår reception vid utcheckning. Detta ger oss en bättre möjlighet att vidta åtgärder.

Cape East diskuterar inte frågor om ersättning eller brott i sociala medier. Dessa frågor måste gå via e-post, telefon eller direkt på plats.

Pite Havsbad may delete comments or posts that contain the following:

Publicering av upphovsrättsskyddat material.
Publicering av personuppgifter.
Kränkningar som är riktad mot exempelvis en etnisk grupp, sexuell läggning, kön, politisk åsikt, yrke eller religion.
Svordomar och obscena ord.
Personliga angrepp och ärekränkande inlägg
Pornografiska, rasistiska eller sexistiska yttranden.
Uppmaningar till brott eller på annat sätt bryta mot svensk lag.
Hot, trakasserier, skvaller eller lögner.

 

 

MER INFORMATION

Förhoppningsvis har det klargjort saker för dig och som tidigare nämnts om det finns något som du är osäker på om du behöver eller inte är det vanligtvis säkrare att lämna cookies aktiverade om det interagerar med en av funktionerna du använder på vår webbplats. 

Men om du fortfarande letar efter mer information kan du kontakta oss via:

  • E-postadress: marknad@phg.com