RESTAURANG
Restaurangen är abonnerad mellan 20 juli-4 september.

Säsongsmeny

På Cape East serveras en säsongsbaserad meny. Detta hjälper oss se till att du alltid serveras mat av bästa kvalitet och gör varje besök unikt. Du kommer att serveras fisk från Torneälven och havet, älg och ren från det lokala vildlivet samt svamp och bär från det lokala området. Midnattssolen skapar perfekta förhållanden för råvarorna att växa, och det i sin tur ger en rik smak. På Cape East tillagas maten på traditionellt sätt med en modern touch.

Hög kvalitet

Avkoppling och glädje är det vi vill att ni ska känna hos oss, och vi vet att mat av hög kvalitet och mycket näring är en viktig del i det. Därför fokuserar vi på att ni ska få njuta av de bästa rätterna, med gott om protein och god dryck.

Vårt SPA och restaurang är stängt under perioden 20 juli till 4 september. 
Våra boendepaket inklusive middag är för tillfället inte tillgängliga. Boka gärna bord i vår restaurang för a'la carte servering. 

September och Oktober:
Vårt spa är öppet torsdag-lördag kl 11.00-22.00, söndag kl. 10.00-15.00 
Restaurangen är öppen torsdag-lördag kl 17.00-22.00, eller efter bokningar.

Restaurang

Här finner ni en restaurang med modern design i herrgårdsmiljö. I restaurangen serveras mat och dryck av hög kvalitet med influenser av lokala råvaror från området. Fisken kommer från älven och havet, älg och ren från skog och fjäll. svamp och bär kommer från närområdet. Råvarorna tillagas på traditionellt vis med en modern touch.

Frukost

Börja din dag med en fantastisk frukostbuffé. Här serveras något för alla smaker med inslag av närproducerade råvaror. Njut av din frukost med utsikt över Torneälven, som stillsamt flyter förbi, och Finland på andra sidan – där dagen började en timme tidigare.

Frukost ingår för alla boendegäster.

För dagsbesökare:
Pris: 165 SEK/Person
Halva priset för barn mellan 4-12 år

Ice Lounge

I vår Iounge bar finner du drinkar men också lättare matalternativ så som mackor, sallad och snacks.

Nyrenoverat

Vår restaurang har genomgått en total renovering med ny inredning, nytt kök och nya loungeplatser.

Frukost ingår

Frukost ingår för alla boendegäster. Om du har allergier eller andra förutsättningar som vår personal bör veta, informera oss i god tid.