På Cape East serveras en säsongsbaserad meny. Detta hjälper oss se till att du alltid serveras mat av bästa kvalitet och gör varje besök unikt. Vårt mål är att erbjuda dig det bästa från de vårt norrländska skafferi. Du kommer att serveras fisk från älven och havet, älg och ren från det lokala vildlivet samt svamp, grönsaker och bär från det lokala området. Midnattssolen skapar perfekta förhållanden för råvarorna att växa, och det i sin tur ger en rik smak. På Cape East tillagas maten på traditionellt sätt med en modern touch. 

Om du har allergier eller andra förutsättningar som vår personal bör veta, informera oss i god tid.

Restaurang

Välkommen till Cape East Restaurang. Restaurangen är nyligen restaurerad med ny vin-lounge och bar. Interiören består av moderna designelement i en herrgårds/lantlig miljö. Hos oss kan du njuta av högkvalitativ mat och dryck, med influenser från närområdet.

Från och med 1 september är restaurangen öppen fredag-lördag 16.00-22.00

Var vänlig reservera ditt bord i god tid innan ankomst.

Frukost

Börja din dag med vår frukostbuffé med inslag av närproducerade råvaror, här hittar du något för alla. Njut av din frukost med utsikt över Torneälven som stillsamt flyter förbi och Finland på andra sidan - där dagen började en timma tidigare. Frukost ingår för alla boendegäster. 

Price for day guests: 125 SEK / person (-50% for children age 4-12)

Ice Lounge

I vår Iounge bar finner du dryck men också lättare matalternativ så som mackor, pajer och snacks. Vid speciella tillfällen då restaurangen ej serverar ordinarie a la carte meny så kan denna meny komma att förändras eller utökas.

Nyrenoverat

Vår restaurang har genomgått en total renovering med ny inredning, nytt kök och nya loungeplatser.

tag your photos

#CAPEEAST

Bli en del av familjen och dela dina upplevelser.
Tagga dina bilder med @capeeast_hotelspa & #capeeast för att synas i vårt flöde.

Hög kvalitet

Avkoppling och glädje är det vi vill att ni ska känna hos oss, och vi vet att mat av hög kvalitet och mycket näring är en viktig del i det. Därför fokuserar vi på att ni ska få njuta av de bästa rätterna, med gott om protein och god dryck. 

Frukost ingår

Frukost ingår för alla boendegäster. Om du har allergier eller andra förutsättningar som vår personal bör veta, informera oss i god tid.