RESTAURANG
Njut av lokala delikatesser baserade på ingredienser från den norrlänska naturen.

Säsongsmeny

På Cape East serveras en säsongsbaserad meny. Detta hjälper oss se till att du alltid serveras mat av bästa kvalitet och gör varje besök unikt. Du kommer att serveras fisk från Torneälven och havet, älg och ren från det lokala vildlivet samt svamp och bär från det lokala området. Med vår unika midnattssol så skapas perfekta förhållanden för råvarorna att växa och det i sin tur ger en rik smak. På Cape East tillagas maten på traditionellt sätt med en modern touch.

Hög kvalitet

Avkoppling och glädje är det vi vill att ni ska känna hos oss och vi vet att mat av hög kvalitet och mycket näring är en viktig del i det. Därför fokuserar vi starkt på att ni ska få njuta av de bästa rätterna med gott om protein samt god dryck.

På grund av Covid-19 och de nya rekommendationerna från folkhälsomyndigheten har vi valt att stänga vår restaurang under april och maj månad. Detta betyder att våra paket med inkluderad middag tyvärr inte är tillgängliga för bokning. Ni kan fortfarande köpa enklare rätter i vår lobbybar. 

Frukostpåsar är inkluderade för alla boendegäster på Cape East. 

Vårt SPA håller öppet beroende på bokningsläget om ingen annan information presenteras här.

Restaurang

Här finner ni en restaurang med modern design i herrgårdsmiljö. I restaurangen serveras mat och dryck av hög kvalitet med influenser av lokala råvaror från området. Fisken kommer från älven och havet, älg och ren från skog och fjäll. svamp och bär kommer från närområdet. Råvarorna tillagas på traditionellt vis med en modern touch.

Frukost

Börja din dag med en fantastisk frukostbuffé. Här serveras något för alla smaker med inslag av råvaror från det lokala området. Njut av din frukost med utsikt över Torneälven som stillsamt flyter förbi, med Finland på andra sidan där dagen började en timme tidigare.

Frukost ingår för alla boendegäster.

För dagsbesökare:
Pris: 165 SEK/Person
Halva priset för barn mellan 4-12 år

Ice Lounge

I vår Iounge bar finner du drinkar men också lättare matalternativ så som mackor, sallad och snacks.

Nyrenoverat

Vår restaurang har genomgått en total renovering med ny inredning, nytt kök och nya loungeplatser.

Frukost ingår

Frukost ingår för alla boendegäster. Om du har allergier eller andra förutsättningar som vår personal bör veta, informera oss i god tid.