RESTAURANG
Njut av lokala specialiteter baserade på ingredienser från den norrländska naturen.
RÄTTER INSPIRERADE AV NATUREN

Säsongsmeny

På Cape East serveras en säsongsbaserad meny. Detta hjälper oss se till att du alltid serveras mat av bästa kvalitet och gör varje besök unikt. Vårt mål är att erbjuda dig det bästa från de vårt norrländska skafferi. Du kommer att serveras fisk från älven och havet, älg och ren från det lokala vildlivet samt svamp, grönsaker och bär från det lokala området. Midnattssolen skapar perfekta förhållanden för råvarorna att växa, och det i sin tur ger en rik smak. På Cape East tillagas maten på traditionellt sätt med en modern touch. 

Om du har allergier eller andra förutsättningar som vår personal bör veta, informera oss i god tid.

Viktig information

Vi har följande öppettider:
Spaet är öppet Torsdag 15-22.fredag-lördag kl. 11-22, eller efter reservation. 
Restaurangen är öppen fredag-lördag kl. 17.00-22.00, eller efter reservation.

Receptionen, lobbybaren och gymmet har begränsade öppettider under veckodagarna. Kontakta receptionen om du har några frågor inför din vistelse.

Restaurang

Här finner ni en restaurang med modern design i herrgårdsmiljö. I restaurangen serveras mat och dryck av hög kvalitet med influenser av lokala råvaror från området. Fisken kommer från älv och hav, älg och ren från skog och fjäll. Även svamp och bär kommer från närområdet. Råvarorna tillagas på traditionellt vis med en modern touch.

Restaurangen är öppen fredag-lördag kl. 17.00-22.00, eller efter reservation.

Julmiddag på Cape East

Serveras efter beställning 27/11 – 23/12

Frukost

Begin your day with our breakfast buffet, here you’ll find something for all tastes with influences from the local area. Enjoy the view of Torne River flowing by outside the window with Finland on the other side where the day started one hour earlier. Frukost ingår för alla gäster som bor på vårt hotell. Under vardagar när restaurangen är stängd serveras en frukostpåse till rummet. 

Price for day guests: 125 SEK/person (-50% for children age 4-12)

Ice Lounge

I vår Iounge bar finner du dryck men också lättare matalternativ så som mackor, pajer och snacks. Vid speciella tillfällen då restaurangen ej serverar ordinarie a la carte meny så kan denna meny komma att förändras eller utökas.

Nyrenoverat

Vår restaurang har genomgått en total renovering med ny inredning, nytt kök och nya loungeplatser.

Hög kvalitet

Avkoppling och glädje är det vi vill att ni ska känna hos oss, och vi vet att mat av hög kvalitet och mycket näring är en viktig del i det. Därför fokuserar vi på att ni ska få njuta av de bästa rätterna, med gott om protein och god dryck. 

Frukost ingår

Frukost ingår för alla boendegäster. Om du har allergier eller andra förutsättningar som vår personal bör veta, informera oss i god tid.