På Cape East serveras en säsongsbaserad meny, vilket hjälper oss se till att du alltid serveras mat av bästa kvalitet. Vårt mål är att erbjuda dig det bästa från vårt norrländska skafferi. Vi serverar fisk från älven och havet, älg och ren från skogen samt svamp, grönsaker och bär från det lokala området. Midnattssolen skapar perfekta förhållanden för råvarorna att växa, vilket i sin tur ger en rik smak på maten. På Cape East tillagas maten på traditionellt sätt med en modern touch. 

Om du har allergier eller annan specialkost som vår personal bör veta om, informera oss om detta i god tid.

Restaurang

Välkommen till Cape East Restaurang. Restaurangen är nyligen restaurerad med ny matsal och bar. Interiören består av moderna designelement i en herrgårds/lantlig miljö. Hos oss kan du njuta av högkvalitativ mat och dryck, med influenser från närområdet.

Var vänlig reservera ditt bord i god tid innan ankomst.

Cape East Bistro

Den nyöppnade Bistron serverar mat och dryck i en avslappnad miljö i nära anslutning till reception och spa. I bistron kan du njuta av lunch och middag på lördagar.

Under tillfällen då restaurangen är abonnerad eller inte tillgänglig kan bistrons meny komma att utökas.

Ice Lounge

I vår lounge bar serveras dryck och lättare förtäring samt snacks. 

Frukost

Börja din dag med vår frukostbuffé med inslag av närproducerade råvaror, här hittar du något för alla. Njut av din frukost med utsikt över Torneälven som stillsamt flyter förbi och Finland på andra sidan - där dagen började en timme tidigare. Frukost ingår för alla boendegäster. 

Pris för dagsgäster: 175 SEK / person (50% för barn i åldrarna 4-12 år)

Nyrenoverat

Vår restaurang har genomgått en total renovering med ny inredning, nytt kök och nya loungeplatser.

tag your photos

#CAPEEAST

Bli en del av familjen och dela dina upplevelser.
Tagga dina bilder med @capeeast_hotelspa & #capeeast för att synas i vårt flöde.

Hög kvalitet

Avkoppling och glädje är det vi vill att ni ska känna hos oss, och vi vet att mat av hög kvalitet och mycket näring är en viktig del i det. Därför fokuserar vi på att ni ska få njuta av de bästa rätterna, med gott om protein och god dryck. 

Frukost ingår

Frukost ingår för alla boendegäster. Om du har allergier eller andra förutsättningar som vår personal bör veta, informera oss i god tid.

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.