SPA & WELLNESS
Unna dig en stunds avkoppling i vårt Midnight Ice Spa. Upplev midnattssolen, norrskenet och den fantastiska utsikten över Torneälven, efter ett avkopplande SPA-besök

Midnight Ice

Cape Easts hjärta finns i vårt prisbelönta spa som erbjuder ett brett utbud för maximal harmoni och avkoppling. I vårt spa, Midnight Ice, med en av världens största bastur erbjuder vi anrika traditioner i modern tappning.

Bastun, som är inspirerad av ett Mayatempel, är tio rader högt med sittplatser för upp till 150 personer. På översta planet kan du slappna av och njuta av varma pooler inne och ute på terrassen medan du blickar över gränsen mot Finland. Längst ner finner ni isvak, varma och kalla källor samt vår Dunderdusch, där 100 liter iskallt vatten forsar ner över din kropp. I relax rummet kan du njuta av utsikt mot Torneälven medan du bjuds på färsk frukt, te och nyttiga shots. På terrassen utomhus hittar du vår kalla utomhuspool.

Våren 2021
Fredagar kl. 8 - 20
Lördagar kl. 8 - 20

Spaet tar endast emot förbokade gäster, ej drop-in.

Vänligen notera viktig information om spaet nedan.

På grund av restriktioner vad gäller covid-19 och efterfrågan från våra gäster så har vi beslutat att dela upp tiderna för spa besök, detta för att begränsa antalet människor som besöker spaet samtidigt. Tiderna att välja mellan är:

Kl. 8 - 11 

Kl. 11 - 14

Kl. 14 - 17

Kl. 17 - 20 

Vänligen informera receptionen om önskad spa tid vid bokningstillfället.

ÅLDERSGRÄNS
Barn 7-14 år är välkomna till spaet kl. 8 - 11 eller kl. 11 - 14 i sällskap av ansvarig vuxen. 

Barn 15-17 år är välkomna alla tider i vuxet sällskap.

Spaet är inte lämpligt för barn 0-7 år.

Entré till spa inklusive spa-kit, badrock och tofflor

SEK 595 / person

Entré till spa för barn mellan 7-14 år. Inkluderar inte badrock eller tofflor.

SEK 395 / barn

Spa-meny

Vi utför inga behandlingar under februari och mars 2021.

Unna dig en extra avkopplande stund med våra behandlingar

Erbjudanden

Upptäck våra förmånliga boendepaket

Entréplan

Midnight Ice bastuområdet är hjärtat i hela spa-anläggningen. På entréplan är temperaturen konstant 40 grader. “Tornedalstortyr” får du på högsta bänkraden, där temperaturen stiger till 100 grader. Vill du ha riktig svalka så rekommenderar vi ett dopp i isvaken längst ner. Passa även på att testa vår dunderdusch, där 100 liter kallt vatten dundrar ner över din kropp. En lugnare upplevelse ger stenbastun, med behaglig värme och luftfuktighet. I upplevelseduscharna väljer du själv värme, doft och ljus. Från bastuområdet kan du även kliva ner och simma ut i den stora utomhuspoolen.

Första plan

På första bastuplan finns ångbastun, med nästan 100 % luftfuktighet, och doft av eteriska oljor. I den finska bastun kan du uppleva traditionellt bastubad med lövruskor, men också den tyska basturitualen med ångor och dofter. Svalka av dig på den anslutande terrassen med utsikt över Torneälven.

Andra plan

På översta plan finns olika typer av pooler. Vintertid kan du beskåda norrskenet, och på sommaren lyser solen dygnet runt. På takterrassen kan du koppla av med den vackra Torneälven som utsikt.

Tjänster

Badrock, handduk och tofflor får du låna på plats men ta med egna badkläder eller köp av oss. Vill du träna i vårt gym tar du med dig träningskläder och skor. För hotellgäster med spa-paket och behandlingar finns badrock, handduk och tofflor på ditt rum. Du byter om på rummet och går sedan ombytt till spa-avdelningen. I vårt spa behåller man kläderna på under hela vistelsen.
Spa produkter finns att köpa i receptionen.

Åldersgräns i vårt spa är 18 år. Barn mellan 7-14 år är välkomna under barntider i vuxens sällskap och barn 15-17 år är välkomna under alla tider i vuxens sällskap.

Från vår lobby bar kan du köpa dryck, mat och snacks.

Behandlingar

Vi utför inga behandlingar under februari och mars 2021.

Vi erbjuder upplevelser och behandlingar som ni kommer att minnas. Vi vill ge och förmedla ett inre och yttre välbefinnande, så att du som gäst tar den känslan med dig hem. Alla behandlingar är anpassade för både kvinnor och män.

Spa-meny

Vi utför inga behandlingar under februari och mars 2021.

 • SPA ansikte  45 min – 900 SEK

  Avslappnande ansiktsbehandling inklusive exfoliering med efterföljande ansiktsmask samt eteriska oljor.

 • Cape East |  45 min – 1300 SEK
  Ansiktsbehandling efter hudens behov. Inkluderar rengöring av huden, exfoliering enligt hudens behov, axel- och decoltè-massage med eteriska oljor, mask och slutligen en ansiktskräm.

 • Anti age  | 60 min – 1590 SEK

  Ansiktsbehandling för åldrande hud. Inkluderar rengöring av huden, peeling, serum / ampull, ansikts, axel-och decoltè-massage, ansiktsmask och slutliten en ansiktskräm.

 • Händer & Fötter 90 min – 1490 SEK
  Våra händer och fötter utsätts för mycket under dagen, därför är det viktigt att ge dem lite extra vård och kärlek. Koppla av och ge dina fötter och händer ett ögonblick av avkoppling. Inkluderar hand peeling, mini-manikyr och handkräm, fot peeling, pedikyr och avlägsnande av förhårdningar samt avslutande fotkräm.
  Köp till: 
  Gellack för hand- eller tånaglar, 45 min - 750 SEK

 • Ansikte och Kropp |  Kombo  90 min – 1990 SEK

  En effektiv kombinationsbehandling där både ansiktet och kroppen betraktas i sin helhet. I behandlingen ingår en Detox kroppsbehandling med salt- / fruktsyrapeeling, ett återfuktande serum och en avkopplande massage, i kombination med Fresh Up ansiktsbehandling (rengöring, peeling, decoltè axelmassage, mask och slutliga krämer).

 • Sportmassage/Klassisk massage  | Halvkropp |  20/50min – 450/950SEK

 • Sportmassage/Klassisk massage  | Helkropp | 75 min – 1200 SEK

 • Sauna – Hot Stone Massage  |  50 min – 1100 SEK
  Unna dig en avslappnande massage med varma stenar. Med stenarnas vikt och värmen som de släpper ut, behandlar massagen både kropp och själ. Värmen går djupt in i musklerna och löser upp spänningar och minskar stress. Stenarna, som är av naturligt slipade basaltstenar eller keramiska stenar, värms upp i ett varmt bad innan de appliceras på huden.

 • Midnight Sun  |  Body Massage |  50 min – 1000 SEK
  En komplett kroppsmassage från topp till tå. För maximal avkoppling och stressavlastning.
  Köp till: 
  Med eteriska oljor, 50 min - 1250 SEK

 • Shamans Touch  | Huvudmassage  |  35 min – 650 SEK
  Shamans Touch huvudmassage - för djup avkoppling av kropp och själ.
 • Ögonbryn - Färgning och forming |  30 min – 450 SEK

   

 • Färgning och forming av bryn samt färgning av fransar |  45 min – 600 SEK

   

 • Permanent böjning av fransar & färgning  75 min – 950 SEK
 • Sminkning och ett glas cava  60 min – 990 SEK

Bokningsvillkor - Behandlingar kan avbokas senast 2 dagar innan bokat datum, i annat fall utgår 100% debitering.

Förnya dig själv
Ingen har missat hur dagens samhälle, med mycket stillasittande och högt tempo, påverkar människor över hela världen. Cape East erbjuder lugnet och avkopplingen som du letat efter. Vårt spa erbjuder en avkopplande atmosfär, med allt du behöver för att lämna vardagen bakom dig för en stund.

tag your photos

#capeeast

Bli en del av familjen och dela dina upplevelser.
Tagga dina bilder med @capeeast_hotelspa & #capeeast för att synas i vårt flöde.

Förnya dig själv

Ingen har missat hur dagens samhälle, med mycket stillasittande och högt tempo, påverkar människor över hela världen. Cape East erbjuder lugnet och avkopplingen som du letat efter. Vårt spa erbjuder en avkopplande atmosfär, med allt du behöver för att lämna vardagen bakom dig för en stund.