Den ultimata
avkopplingen
Boka nu

På Sveriges östligaste punkt börjar resan. I mötet mellan Sverige och Finland, i hjärtat av Tornedalen finner ni en spännande mix av olika kulturer och närheten till naturen. Tillsammans med ljuset och midnattssolen utgör detta paletten för vår Skandinaviska inredning.

Frukost, Chromecast & WiFi

Frukost ingår i alla rumstyper. Wi-Fi ingår för alla boendegäster. Alla våra rum är utrustade med TV och inbyggd Chromecast för att du ska kunna se på din favoritfilm eller serie genom att casta från telefonen.

Standard

Våra bekväma och moderna standardrum är 22 kvadratmeter stora och är inredda i jordnära färger med 2*90 sängar, lounge möbler och ett badrum med dusch. Rummet har en mindre hall med förvaring. Rummen är belägna med gångavstånd från huvudbyggnaden. Rummen är lätt renoverade i skandinavisk stil.

En avgift på 200 kr tillkommer för gäster med hund. Ange i bokningen att du önskar hundrum.

Föregående bild
Nästa bild

Superior

Våra Superiorrum är belägna i anslutning till receptionen. Rummen är renoverade i Skandinavisk stil med en mindre hall för förvaring, badrum med dusch, 2*90 sängar och lounge möbler. Hit kommer du med hiss från receptionen samt genom passage i den friska luften. Rummen är 22 kvadratmeter.

Conning

Anslutande rum. Våra Connningrum är belägna i anslutning till receptionen. Rummen är renoverade i skandinavisk stil med en mindre hall för förvaring, 2* badrum med dusch, 4*90 cm sängar och lounge möbler. Conningrummen rekommenderar vi för familjer eller sällskap om 4 där ni enkelt kan öppna upp dörren eller gå över till det anslutande rummet. Hit kommer du med hiss från receptionen eller genom en passage i den friska luften.

Juniorsvit

Våra sviter är belägna på den översta våningen med närhet till receptionen. Rummen är renoverade i Skandinavisk stil med en generös planlösning. Ni finner i dessa rum utöver standard inredning, en bäddsoffa och lounge möbler. Den enskilda hallen erbjuder förvaring avskilt från sovrumsdelen. Sviterna är 44 kvadratmeter stora.

Mansion svit

Vår mansion svit, eller bröllopssvit, finner ni i vår separata herrgård med utsikt över Torneälven. Rummet erbjuder ett generöst badrum med jacuzzi och dubbelsäng på 180 cm. I bröllopssviten bor ni avskilt från alla andra gäster. Rummet är 35 kvadratmeter.

Föregående bild
Nästa bild

Vanliga frågor

Om ni funderar över någonting, besök gärna vår sida för vanliga frågor innan ni kontaktar oss

Spa och
HÄLSA
Läs mer

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.