Välkommen att
KONTAKTA OSS

Vi börjar på nytt men fortsätter som det kära spahotell ni minns. Vi är så glada att kunna välkomna er alla tillbaka, och hoppas ni får en fantastisk vistelse.

Telefon
+46 (0)922 800 790

E-post
info@capeeast.se

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via e-post, telefon, sociala medier eller formuläret här bredvid om du har några frågor. Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Bokningsförfrågan

Vi rekommenderar att ni alltid bokar via vår onlinebokning. Om ni föredrar att kontakta oss med er bokning så kan ni fylla i formuläret, alternativt skicka ett mail till booking@capeeast.se

Personalens tillgänglighet

Vår personal finns här för dig. Läs om våra öppettider nedan.

Spa och
HÄLSA
Läs mer

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.