Konferens & Firande
Offertförfrågan

De bästa besluten tas i en bastu

Cape East erbjuder 127 rum, en prisbelönt spa-anläggning med ett brett utbud av upplevelser. Här finns konferensmöjligheter för upp till 120 personer, och en restaurang som serverar lokala delikatesser på en säsongsbaserad meny. Nedan hittar ni förslag på konferenspaket som vi snabbt och enkelt kan ordna, allt ni behöver göra är att dyka upp.

Lunch till Lunch

2 dagar med lunchbuffé, konferens, fika, DagSPA, 2-rätters middag, boende, frukost och mycket mer.


Pris fråga offert

Dagkonferens

Förmiddagsfika, konferens, lunch och eftermiddagsfika


Pris fråga offert

Konferens med SPA

Förmiddagsfika, konferens, lunch och eftermiddags spa i vårt Midnight Ice SPA


Pris fråga offert

Förmiddagsfika

Prisexempel
90sek per person
  • Sött – Kaffe/te och ex. fika, småkakor (3 sorter)
  • Salt – Kaffe/te och småmackor (3 sorter)

Eftermiddagsfika

Prisexempel
90sek per person
  • Kaffe/te, smoothie, 3 sorters fika
  •  

Eftermiddagsfika Lyx

Prisexempel
120sek per person
  • Kaffe/te och smoothie
  • Samt juicer, frukt & 5 sorters fika

Midnight Restaurant

Midnight Restaurant eller Kongressen är lämplig för stora sällskap. Lokalen är placerad intill receptionen med stora fönster. Här har ni utsikt över Torneälven och vår vackra natur

Salmis

Event- och konferenslokalen Salmis är vår nyaste lokal på andra våningen ovanför restaurangen. Salmis är helt nyrenoverad och är tillgänglig via trappa och hiss. 

Nikkala

På restaurangens övre plan finner ni lokalen Nikkala. Passande för små grupper. 
Lokalen är tillgänglig via trappor.

Seskarö

På restaurangens övre plan finner ni lokalen Seskarö, passande för mindre till medelstora grupper. Här konfererar du i en mysig, herrgårdsliknande miljö.
Lokalen är tillgänglig via trappor.

Mattila

Ljus lokal med herrgårdskänsla. Lokalen finnes på markplan och inkluderar utöver standardmöbler en specialbyggd soffa.

Kataja

Ljus lokal på markplan med herrgårdskänsla. Lokalen är inredd med en mindre järnspis som förstärker herrgårdskänslan. Här konfererar ni utan digital teknik. Lämplig för workshops, arbetsintervjuer eller som mingel-lokal.

De bästa besluten tas i en bastu

Cape East erbjuder 127 rum, en prisbelönt spa-anläggning med ett brett utbud av upplevelser. Här finns konferensmöjligheter för upp till 120 personer, och en restaurang som serverar lokala delikatesser på en säsongsbaserad meny.

Lappträsk

Lappträsk är en ljus lokal med herrgårdskänsla. Lokalen är belägen på övre plan och endast tillgänglig via trappor.

Karungi

Karungi är en mindre gruppokal i herrgårdsmiljö placerad på andra våningen i Herrgården. Lokalen är endast tillgänglig via trappor.

Vuono

Vuono är en mindre gruppokal i herrgårdsmiljö placerad på andra våningen i Herrgården. Lokalen är endast tillgänglig via trappor.

För det perfekta firandet

Cape East erbjuder 127 rum, en prisbelönt spa-anläggning med ett brett utbud av upplevelser. Vi har möjlighet att anordna tillställningar för upp till 200 personer, och en restaurang som serverar lokala delikatesser på en säsongsbaserad meny.

Bröllop

Letar du efter den där perfekta platsen att samla nära och kära för att fira ert giftemål? Vi är hedrade och glada över att kunna hjälpa er sätta samman den perfekta kvällen för er. Vänligen kontakta oss så att vi tillsammans kan börja planera er speciella dag.

Födelsedagsfesten

Söker ni en plats att fira någons stora dag? Fyller någon 30 eller kanske 60? Låt oss hjälpa er organisera den perfekta födelsedagen.

Firandet som du vill ha det

Vi hjälper er välja den bästa lokalen för ert behov. Vi ordnar mat, SPA och aktiviteter enligt era önskemål, allt för att ni ska få en oförglömlig kväll hos oss på Cape East.

Företag
Konferens & Evenemang

Privat
Firande & Evenemang