Artic Border Race

Arctic Border Race 19 mars 2022

Arctic Border Race är en unik löpartävling på en aldrig tidigare sprungen sträcka som går över land, på frusen älv, mellan två länder och tidzoner. Loppet är den 19 mars 2022 och det finns två sträckor att välja på, 10 km eller ett halvmaraton på 21 km där Tornedalen bjuder på en upplevelse utöver det vanliga. När våren nått södra Sverige springer vi på älvens och havets tjocka is och njuter av de snötäckta vidderna mellan hav och land.

Tävlingen passar för både dig som är van löpare men även för motionärer som vill gå, springa eller jogga någon av sträckorna. Loppet går över älv, land och hav med målgång på Sveriges östligaste udde och Cape East.

Anmälan

Ordinarie anmälningsavgift 295 sek t.o.m 2022-03-18. Därefter efteranmälan på tävlingsdagen 350 sek. Alla anmälda deltagare får även en funktionströja från Newline.

Boka boende

I paketet ingår boende 1 natt inklusive frukost samt startavgift för loppet Arctic Border Race.

Partners

From Finland to Sweden

Arctic Border Race är en unik löpartävling på en aldrig tidigare sprungen sträcka som går över land, på frusen älv, mellan två länder och tidzoner. Det finns två sträckor att välja på, 10 km eller ett halvmaraton på 21 km där Tornedalen bjuder på en upplevelse utöver det vanliga. När våren nått södra Sverige springer vi på älvens och havets tjocka is och njuter av de snötäckta vidderna mellan hav och land.

Tävlingen passar för både dig som är van löpare men även för motionärer som vill gå, springa eller jogga någon av sträckorna. Loppet startar på Toranda i Torneå och går sedan över älv, land och hav med målgång på Sveriges östligaste udde och Cape East.

Anmälan
Ordinarie anmälningsavgift 295 sek t.o.m 2022-03-18. Därefter efteranmälan på tävlingsdagen 350 sek. Alla anmälda deltagare får även en funktionströja från Newline.

Boendepaket
Boka boende på Cape East i samband med Arctic Border Race. I paketet ingår boende 1 natt inklusive frukost samt startavgift för loppet. 

Samtycke till användning av personuppgifter i bilder

 

I samband med att jag anmäler mig till detta event så samtycker jag till att mina personuppgifter i form av namn och bilder, även rörliga bilder (i filmer och webbsändningar), som jag förekommer på under detta tillfälle får användas för publicering i de kanalerna som hanterar material från eventets genomförande. Dessa kanaler är webbplats, sociala medier samt tryckt material (skrifter, rapporter och dylikt) tills vidare. Bilderna kommer huvudsakligen att användas av arrangören, men efter arrangörens godkännande kan det även förekomma att någon samverkanspartner till eventet står som avsändare. Bilder, filmer och webbsändningar kommer att sparas i Arctic Borders Race arkiv.

 

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.