Upptäck familjevänliga
CAPE KIDS

Gränslöst kul för hela familjen

Spa och avkoppling kanske inte alltid är förknippat med lek, bus och skratt. Vi har därför anpassade erbjudanden och öppettider som passar alla. Vårt koncept Cape Kids erbjuder aktiviteter och specifika öppettider för hela familjen.

Spaentré för de yngre

Vi kan alla behöva koppla av ibland, därför välkomnar vi även barn i åldrarna 7-14 till vårt spa i vuxet sällskap under följande öppettider: Onsdag - torsdag: 14:00-17:00 Fredag: 14:00-17:00 Lördag: 11:00-17:00

Pris barn och ungdomar: 395 kr inkl. lån av handduk.

Sola & bada

Vår utomhuspool är öppen alla dagar under sommaren med start 23.e juni

Åldersgräns 7 år:
Barn 7-14 år är välkomna att besöka spa mellan 11:00-17:00 i sällskap av en ansvarig vuxen.

Pris barn och ungdomar:
95 kr inkl. handduk

Lyx för de yngre

I samarbete med SF-kliniken har vi tagit fram anpassade behandlingar för barn.

I baren finns det även möjlighet att köpa snacks-/poolbrickor med godsaker som tilltalar de yngre smaklökarna.

Spännande aktiviteter

Under sommaren har barnen möjlighet att spela minigolf, frisbeegolf, hoppa loss på hoppkudde eller ta trampbilar Örådets skattjakt.

Observera!

Vi erbjuder inte barnpassning. Du är hela tiden ansvarig för dina barn som vistas i vårt spa, vid poolen samt runtom på vår anläggning. 

BOKA DIN NÄSTA VISTELSE

HOS OSS

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.