Avkopplande
erbjudanden
Boka nu
AKTUELLA ERBJUDANDEN
jul

Julbordspaket

Ladda upp inför julen med vårt julbordspaket! Boendepaket med hotell, frukost inträde till spa och en stämningsfull julbuffé med smaker från både Sveriges och Finlands julbord. 

training weekend

Träningshelg

Välkommen på spa- och träningshelg tillsammans med AKPT. Utveckla eller kom igång med träningen. Oavsett om du är nybörjare eller redan tränar regelbundet så passar denna helg dig.

CapeEast-1

Spapaket

Njut av en mysig och avkopplande hotellvistelse med spa! Boendepaket med hotell, frukost, inträde till spa med lån av badrock, handduk och tofflor.

1 SEptember to 26 November

Hösterbjudande

Njut av hösten på spa! You can book our Autumn package with accommodation, spa and breakfast, until November 26. The Autumn package includes accommodation 1 night, 1 spa entrance and breakfast.

Vardagspaus

Vardagspaus

När du behöver en paus i vardagen – Checka in, koppla av och njut! Boendepaket med hotell, frukost och inträde till spa med lån av badrock, handduk och tofflor.

0310969b-bf0b-47f4-97eb-467ee875cd36

Spapaket Guldkant

Unna er en vistelse med guldkant! Boendepaket med hotell, frukost, spa inkl. spakit, lån av badrock, handduk och tofflor samt mousserande vin och choklad vid ankomst.

Cape East Sauna

Spaweekend

Boka in en avkopplande minisemester med två nätter på hotell! Boendepaket med hotell två nätter, frukost, inträde till spa två dagar med lån av badrock, handduk och tofflor.

Happy Black Mom And Daughter In Bathrobes Making Heart Sign Form Hands, Connecting Their Arms, Having Fun And Bonding At Home, Relaxing On Bed Together After Bath, Smiling At Camera, Closeup

Familjespa

Unna er avkopplande familjetid på spa! Låt familjen varva ner tillsammans med ett avkopplande besök på spa,hotellövernattning och frukost.

Cape East bubbelpool

Familjepaket | Aktivitet

Mys på spa och lek loss på Lappari Activity Park med familjen! Unna er skön avkoppling med hotellövernattning, frukost, spa och entré till Lappari Activity Park i Tornio, Finland.

Cape East bubbelpool

Familjepaket | Aktivitet

Mys på spa och lek loss på Lappari Activity Park med familjen! Unna er skön avkoppling med hotellövernattning, frukost, spa och entré till Lappari Activity Park i Tornio, Finland.

30 oktober till 4 november

Höstlovserbjudande

Specialerbjudande under höstlovet! Gäller söndag 30 oktober till fredag 4 november mellan kl. 11.00-17.00. Entré till spa för barn 7-14 år för endast 295 kr inkl. handduk. Vuxna och barn 15+ entré 395 kr inkl. handduk, badrock och tofflor.

Övrig tid gäller ordniarie priser.

nyår

från 1899 sek/person

Nyårspaket

Fira in det nya året hos oss på Cape East! Här firar vi det nya året, inte bara en gång – utan två! Koppla av och lyxa till det med trerätters middag, hotell, frukost och spa.

26/11 - 18/12
jul på cape east

från 1685 sek/person

Julbordspaket

Boka vårt julbordspaket inkl. boende, spa, julbordsbuffé och frukost – tillgänglig från den 26 november till den 18 december.

nyår

från 1899 sek/person

Nyårspaket

Fira in det nya året hos oss på Cape East! Koppla av och lyxa till det med 3-rätters middag, spa och hotellövernattning med frukost.

från 1045 sek/person

Romantiska paketet

Romantiska paketet innehåller boende, frukostbuffé, inträde till spa med lån av badrock, handduk och tofflor samt mousserande vin på rummet vid ankomst.

Cape East Sauna

Från 1490 sek/person

Spaweekend

I paketet ingår boende två nätter, fredag-söndag, frukostbuffé och entré till spa valfri tid på fredag och kl. 11-14 på lördag. 

Spapaket

från 795 sek/person

Vardagspaus

När du behöver en paus i vardagen – Checka in, koppla av och njut! Boendepaket med hotell, frukost och inträde till spa med lån av badrock, handduk och tofflor.

Sportlov

från 1045 sek/person

Spapaket Family

Mys på spa tillsammans med familjen! Under utvalda dagar samt skollov öppnar vi upp dörrarna till spa för barn 7-14 år. Boendepaket med hotell, frukost och inträde till spa. 

24/6 - 26/8
sommar2

från 795 sek/person

Sommardeal

Sista chansen att boka Sommardealen! I paketet ingår boende, frukost, inträde till spa med lån av badrock, handduk och tofflor. 

Spapaket

Från 695 sek/person

Vardagspaus

När du behöver en paus i vardagen! Boendepaket med hotell, frukost och inträde till spa med lån av badrock, handduk och tofflor. Gäller ankomst onsdag eller torsdag.

Sportlov

från 1045 sek/person

Spapaket Family

Mys på spa tillsammans med familjen! Under utvalda dagar samt skollov öppnar vi upp dörrarna till spa för barn 7-14 år. Boendepaket med hotell, frukost och inträde till spa. 

26/11 - 18/12
jul på cape east

från 1685 sek/person

Julbordspaket

Ladda upp inför julen med stämningsfullt julbord! Boendepaket med hotell, frukost, julbord och inträde till spa med lån av badrock, handduk och tofflor. Gäller torsdag, fredag eller lördag mellan 26 november och 18 december.

från 1899 sek/person

Nyårspaket

Fira in det nya året hos oss på Cape East. Här firar vi det nya året, inte bara en gång – utan två!

Koppla av och lyxa till det med trerätters middag, hotellövernattning, frukost och inträde till spa med lån av badrock, handduk och tofflor. Gäller nyårsafton den 31 december.

sabina dufberg

från 2795 sek/person

Träningshelg

Investera i ditt välmående genom en inspirerande träningshelg med Sabina Dufberg på Cape East. Njut av ett avkopplande dygn med god mat, rolig träning, inspirerande föreläsning och spabesök.

I träningshelgen 3-4 september ingår fika, lunch, middag, träningspass, föreläsning, spa, boende och frukost.

cape east spa

Från 1220 sek/person

Fredagslyx

Avsluta veckan och inled helgen med en avkopplande vistelse på Cape East. I paketet ingår: Övernattning en natt, frukost, entré till spa inkl. lån av badrock, tofflor och handduk, ett glas cava till spaet och tillgång till gym.

Capen_takjacuzzi

från 1495 sek/person

Midsommarpaket

Unna er en avkopplande midsommarhelg hos oss på Cape East! Vi har premiär av vår nya restaurang som ligger i anslutning till spa och lobby. Boka Midsommarpaketet med boende, spa och trerättersmiddag i nya restaurangen.

från 1495 sek/person

Sveriges nationaldag 6/6

Fira Nationaldagen med oss på Cape East!
Boendepaket med 3-rätters middag och spa.

I boendepaketet ingår: boende en natt, 3-rätters middag, frukost, entré till spa med lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till gym.

Frukost och Spa 495 sek / pers

Mors dag 29/5

Fira mamma eller någon annan du håller kär! Den 29 maj firar vi mors dag med frukost och SPA-erbjudande! Spaet är öppet kl. 9-17 och frukosten serveras från kl. 07-11. 

Pris: 495 sek/person. 

Från 695 sek/person

Sommardeal

Boka din vistelse i sommar i god tid för bästa pris! Just nu kan du boka Sommardeal med boende, spa och frukost.

I paketet Sommardeal ingår övernattning 1 natt, 1 spa entré och frukost.

Pris: från 1390 sek för ett dubbelrum (från 695 sek/person).

från 1645 sek/person

Alla Hjärtans paket

Fira kärleken eller vänskapen med någon du tycker om!

I paketet ingår: Boende, entré till spa, frukost, trerättersmiddag, en flaska cava och choklad samt rosor på rummet

Möjliga ankomstdagar: Helgen före och efter Alla Hjärtans dag (14 februari)

VÅRENS ERBJUDANDEN

från 750 sek/person

Vårdeal

Unna dig ett avkopplande besök på Cape East i vår.

I paketet ingår: boende en natt, frukost, entré till spa med lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till gym.

Möjliga ankomstdagar: Onsdag - Lördag

Bokningsvillkor

När du bokar online får du alltid bästa möjliga pris. Vänligen läs våra bokningsvillkor innan du bokar.

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.