Erbjudanden
Boka Nu

Våra paket

Våra paketerbjudanden är utformade så att ni ska få den bästa möjliga upplevelsen hos oss. Oavsett om ni planerar att fira någon speciell eller bara vill komma bort från vardagen över en helg så hoppas vi att ni finner någonting intressant hos oss. Upptäck våra förmånliga paket nedan.

Gym/workout room is included for all guests. Due to Covid-19 opening hours may differ.

Vid bokning för 1 person i våra dubbelrum så tillkommer enkelrumstillägg. Denna prisskillnad reflekteras i vår onlinebokning om ni väljer 1 person i sökfältet.

Avkoppling och lugn

Boendepaket

Våra paketerbjudanden är utformade så att ni ska få den bästa möjliga upplevelsen hos oss. Oavsett om ni planerar att fira någon speciell eller bara vill komma bort från vardagen över en helg så hoppas vi att ni finner någonting intressant hos oss. Upptäck våra förmånliga paket och erbjudanden nedan. Vi använder oss av från-priser då priserna varierar beroende på efterfrågan. Läs mer under Vanliga frågor.

SOMMARENS ERBJUDANDEN

Super Sommardeal

Upplev Robinsonmiljö i en lyxig förpackning med hotell och spa i sommar! Just nu kan du boka vår Sommardeal – 50% rabatt på boende med spa

Visa Erbjudande
HÖSTENS ERBJUDANDEN
exterior pool

från 995 sek/person

Hösterbjudande

I paketet ingår: Boende en natt (del i dubbelrum) inkl. frukostbuffé, entré till spa inkl. lån av badrock, tofflor och handduk. Tillgång till gym. Erbjudandet gäller tom 28 nov.

Möjliga ankomstdagar: fredag eller lördag

från 1195 sek/person

Romantiska paketet

Romantiska paketet innehåller boende, frukostbuffé, inträde till spa med lån av badrock, handduk och tofflor samt mousserande vin på rummet vid ankomst.

Möjliga ankomstdagar: fredag, lördag

Cape East Sauna

från 1445 sek/person

Spaweekend

Njut av en avkopplande spaweekend i höst. I paketet ingår boende två nätter, fredag-söndag, frukostbuffé och entré till spa valfri tid på fredag och kl. 11-14 på lördag.

I entrén till spa ingår lån av badrock, handduk och tofflor.

sabina dufberg

från 3250 sek/person del i dubbelrum

Träningshelg

Träningshelg med Saunayoga och utmaningar i Robinsontemat med Sabina Dufberg. Njut av ett avkopplande dygn med god mat, rolig träning, inspirerande föreläsning och spabesök.

Datum: 13-14 november 2021

Bokningsvillkor

När du bokar online får du alltid bästa möjliga pris. Vänligen läs våra bokningsvillkor innan du bokar.