De bästa fotoplatserna i Haparanda-Tornio

Cape East är med när Haparanda Tornio listar de 5 bästa platserna att fotografera med beskrivningen:

”I verkligheten är den östligaste platsen i Sverige en liten ö som heter Kataja, men på fastlandet är det Sundholm nära Cape East Hotel & Spa. Här kan du se när floden möter havet. Platsen är senast känd från tv-serien Robinson, där tävlingar och öråd filmades. Definitivt något för fotoalbumet!”

Se hela listan på vackra platser här: https://haparandatornio.com/new-now/top-5-photo-locations/

Alla nyheter

Fler länder väljer Cape East som Robinson-bas

Nu står det klart att även Finland kommer att spela in Survivor (Robinson) i Haparanda skärgård med Cape East som bas för produktionen. – Det känns fantastiskt att både Sverige och Finland valt Haparanda

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.