Stort tack för en härlig och mycket bra laganda!

Stort tack för en härlig och mycket bra laganda!

Det värmer i hjärtat och det är en otrolig stolthet att få omdömen som ”levererar i världsklass” av platschefen Joa Larback för Mastiff som producerar Robinson i Sverige och Finska Survivor. Det kommer bli väldigt bra TV med en fantastisk och magiskt natur.

Jag vill lyfta fram ett otroligt lagarbete som gjort detta möjligt. Tack för ett otroligt bra samarbete – Haparanda Kommun, Region Norrbotten, Länsstyrelsen, Mastiff och Banijay, svenska TV4 och finska TV Nelonen och många, många fler i regionen som hjälpt till för att göra det möjligt.

Jag är väldigt stolt över vår personal på Cape East som har gjort ett väldigt bra jobb som varit med och möjliggjort att vi på Cape East varit bas för produktionen för både Sverige och Finland med bla. hotell, resturang, snickeri, tävlingar och Ö-råd på Cape East. Jag är också väldigt stolt att detta sysselsatt över 230 personer och vi på StudentConsulting har varit med och rekryterat denna duktiga personal.

Nu ser vi fram emot att se detta på TV våren 2021. Stort tack för en härlig och mycket bra laganda!

TOBIAS LINDFORS
Ordförande och ägare Pite Havsbad Group

JOHANNA SALMI
Hotellchef

Alla nyheter

Fler länder väljer Cape East som Robinson-bas

Nu står det klart att även Finland kommer att spela in Survivor (Robinson) i Haparanda skärgård med Cape East som bas för produktionen. – Det känns fantastiskt att både Sverige och Finland valt Haparanda