Stort tack för en härlig och mycket bra laganda!

Det värmer i hjärtat och det är en otrolig stolthet att få omdömen som ”levererar i världsklass” av platschefen Joa Larback för Mastiff som producerar Robinson i Sverige och Finska Survivor. Det kommer bli väldigt bra TV med en fantastisk och magiskt natur.

Jag vill lyfta fram ett otroligt lagarbete som gjort detta möjligt. Tack för ett otroligt bra samarbete – Haparanda Kommun, Region Norrbotten, Länsstyrelsen, Mastiff och Banijay, svenska TV4 och finska TV Nelonen och många, många fler i regionen som hjälpt till för att göra det möjligt.

Jag är väldigt stolt över vår personal på Cape East som har gjort ett väldigt bra jobb som varit med och möjliggjort att vi på Cape East varit bas för produktionen för både Sverige och Finland med bla. hotell, resturang, snickeri, tävlingar och Ö-råd på Cape East. Jag är också väldigt stolt att detta sysselsatt över 230 personer och vi på StudentConsulting har varit med och rekryterat denna duktiga personal.

Nu ser vi fram emot att se detta på TV våren 2021. Stort tack för en härlig och mycket bra laganda!

TOBIAS LINDFORS
Ordförande och ägare Pite Havsbad Group

JOHANNA SALMI
Hotellchef

Alla nyheter

Fler länder väljer Cape East som Robinson-bas

Nu står det klart att även Finland kommer att spela in Survivor (Robinson) i Haparanda skärgård med Cape East som bas för produktionen. – Det känns fantastiskt att både Sverige och Finland valt Haparanda

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.