Robinson ökar ressuget till Haparanda skärgård

I årets upplaga av Expedition Robinson byttes den tropiska stillahavsön ut mot en norrländsk skärgårdsidyll på ön Seskarö i Haparanda skärgård. I en artikel beskriver Vagabond hur Expedition Robinson ökar ressuget till Haparanda Skärgård och tipsar om fler fantastiska platser och sevärdheter att utforska under vistelsen.

– Det har blivit en otroligt bra start på det svenska programmet med 842 000 tittare till premiären på TV4. Det är 160 000 fler tittare än vad det var förra året när programmet spelades in i tropikerna, säger Tobias Lindfors, ägare av Cape East.

Cape East agerade bas för både den svenska och finska produktionen av programmet och kommer till sommaren kunna erbjuda gästerna ett besök i ö-rådet och möjlighet att prova på olika Robinsontävlingar på hotellområdet.

Läs hela artikeln här: http://www.vagabond.se/artiklar/artiklar/20210407/expedition-robinson-haparandas-skargard/

Alla nyheter

Fler länder väljer Cape East som Robinson-bas

Nu står det klart att även Finland kommer att spela in Survivor (Robinson) i Haparanda skärgård med Cape East som bas för produktionen. – Det känns fantastiskt att både Sverige och Finland valt Haparanda

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.