Cape East spaanläggning

Readyfortakeoff besöker Cape East

Charlotte som driver resebloggen readyfortakeoff.se besökte Cape East under våren för en spaweekend, ett besök som var väldigt uppskattat!

– Jag kan verkligen rekommendera ett besök på Cape East då det var otroligt häftigt och så enormt stort spa att det verkligen är värt att komma hit. Jag är glad att jag var här i två dagar för annars hinner man inte riktigt njuta av allt som finns här i lugn och ro, säger Charlotte.

Läs om hela Charlottes besök och upplevelse hos oss här:
https://www.readyfortakeoff.se/sv_SE/cape-east-spahotell-pa-sveriges-ostligaste-fastlandspunkt/

Alla nyheter

Fler länder väljer Cape East som Robinson-bas

Nu står det klart att även Finland kommer att spela in Survivor (Robinson) i Haparanda skärgård med Cape East som bas för produktionen. – Det känns fantastiskt att både Sverige och Finland valt Haparanda

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.