Nu börjar Robinsonäventyret!

Det har redan varit TV-premiär för finska Survivor i finska TV Nelonen den 27 februari, och nu drar äntligen svenska Robinsson igång på TV4 söndagen den 21 mars. Inspelningarna gjordes sommaren 2020 och kommer att sändas nu under våren mellan mars-maj. Det är med en otrolig stolthet för oss på Cape East att både svenska Robinson och finska Survivor spelats in i Haparanda skärgård, det blev väldigt bra TV med en fantastisk och magisk natur. Cape East har varit bas för produktionen för både Sverige och Finland med bla. hotell, restaurang, snickeri, tävlingar och Ö-råd på Cape East.

Det är otrolig roligt och en stolthet att få chansen att visa upp vår fantastiska natur på riktigt, med vår vackra skärgård och en väldigt magisk miljö från Ö-rådet som byggts på vår anläggning som ligger på Sveriges östligaste udde. Om ni vill uppleva Robinsonmiljön i en lyxig förpackning så boka din vistelse på Cape East SPA Resort:

  • Vi erbjuder boende i nyrenoverat hotell eller plats med husvagn eller husbil på vår camping
  • Restaurang i vår nyrenoverade herrgård
  • Upplev ett av Sveriges främsta spa med b.la. en av världens största bastu, massor av pooler och många olika bastutyper, pool från taket med utsikt över älven, havet och Ö-rådet

 

Se klipp från Nyhetsmorgon där vi fick en första titt på de vackra och magiska Ö-rådet från Sveriges östligaste udde:

 

TOBIAS LINDFORS 
Ordförande och ägare Pite Havsbad Group

JOHANNA SALMI 
Hotellchef Cape East

 

Alla nyheter

Fler länder väljer Cape East som Robinson-bas

Nu står det klart att även Finland kommer att spela in Survivor (Robinson) i Haparanda skärgård med Cape East som bas för produktionen. – Det känns fantastiskt att både Sverige och Finland valt Haparanda

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.