Premiär för Norrtåg på Haparandabanan

Norrtåg har gjort efterlängtad entré på Haparandabanan! Nu kan man ta tåget mellan Luleå och Haparanda via Boden och Kalix, på cirka 2 timmar.

– Fantastiskt roligt! Vi är jätteglada, det här har vi väntat på. Våra besökare eftersträvar hållbara alternativ och stationen är bara ett stenkast från hotellet, säger Johanna Salmi, Hotellchef Cape East i ett inslag om premiären.

Se hela inslaget och läs mer om premiären via länkarna nedan:

Alla nyheter

Fler länder väljer Cape East som Robinson-bas

Nu står det klart att även Finland kommer att spela in Survivor (Robinson) i Haparanda skärgård med Cape East som bas för produktionen. – Det känns fantastiskt att både Sverige och Finland valt Haparanda

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.