Aktiviteter i temat
ROBINSON
Aktiviteter i temat
ROBINSON
Aktiviteter i temat
ROBINSON

Vill du uppleva Robinsonmiljön i en lyxig förpackning så är det till Cape East du ska bege dig. Förutom Sveriges östligaste spa, kan du även besöka ö-rådet och genomföra Robinsontävlingar direkt på inspelningsplatsen.

I Robinsons fotspår…

Tillgänglig 15 juni-15 augusti

Välkommen till en guidad tur där ni får följa med i Robinsons fotspår. Ni kommer att få se örådet, en av stränderna där tävlingar genomfördes samt växthuset från Gränslandet. Allt detta finns inom gångavstånd från Cape East reception.

Minst antal personer: 4
Max antal personer: 10
Tidsåtgång: 2 timmar

Bra att ha: Bra promenadskor
Pris: Grundpris 150 sek/person
Bokning: 0922-800 790 eller info@capeeast.se
Språk: Svenska, Finska

Tilläggstjänster
Kaffe och bulle ute på örådet: 90 sek/person
Kaffe och macka ute på örådet: 120 sek/person
Lunch på Cape East Restaurang: 150 sek/person
Middag på Cape East: A la carte-meny
Boende: Offertförfrågan
Spa: 495 sek/person inkl. lån av badrock, handduk och tofflor

Örådet, Gränslandet och stranden kan även besökas på egen hand utan guide. Detta är kostnadsfritt. Anmäl er i receptionen så får ni en karta samt information. Obs! Allt som finns ute på örådet är byggt som rekvisita till tv och är därför inte stabila och kan lätt gå sönder. Ingen lek tillåts i örådets kojor.

Robinson-hinderbana

Tillgänglig 15 juni-15 augusti

Har du sett Robinsons hinderbanor på TV och varit sugen på att testa själv? Nu har ni chansen att se vad ni går för i en av hinderbanorna. Ta med kompisarna, familjen eller kollegorna och ge dem en rolig utmaning!

Bra att ha: Oömma kläder
Pris: Offertförfrågan
Deltagare: 
Minst 4 personer- max 15 personer, endast gruppbokningar
Bokning: 0922-800 790 eller info@capeeast.se

Träningshelg med Robinsontema

Datum: 13-14 november 2021

Välkommen till Cape East Spa Resort och investera i ditt välmående. Bo intill Torneälven med utsikt mot Finland på Sveriges östligaste punkt, som även är känd från Tv-programmet Robinson som spelades in här sommaren 2020. Njut av ett avkopplande dygn med god mat, rolig träning, inspirerande föreläsning och spabesök på Cape East Spa.

Skärgårdsturer

Besök Robinson-öarna med Innala Archipelago. För mer information och bokning av skärgårdsturer, besök deras hemsida: www.innala.se