Våra
SVITER
Boka nu

Nyrenoverade sviter i skandinavisk stil. Dessa rum erbjuder stora ytor för maximal komfort. Sitt ner med era vänner eller din partner i våra bekväma bäddsoffor eller våra moderna loungefåtöljer. Rummet erbjuder en separat hall avskild från sovrummet med gott om förvaringsmöjligheter.

Uppgradera

Vår Mansion svit finner ni i en separat byggnad inredd i herrgårdsstil. Denna svit erbjuder ett stort sovrum med balkong samt ett modern och stort badrum med jacuzzi. 

Allt för er

Vi vill att ni ska få den bästa möjliga upplevelsen hos oss. Skulle något inte vara till belåtenhet så ber vi er kontakta vår reception så fort som möjligt.

Spa och
HÄLSA
Läs mer

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.