Mansion
SVITEN
Boka nu

För speciella tillfällen

Vår Mansion svit med utsökt över Torneälven. Rummet har ett stort badrum med jacuzzi och dusch. Njut av en god natts sömn i en 180cm dubbelsäng med interiör i herrgårdstema.

Avkoppling

Denna svit är placerad i en separat byggnad för maximal harmoni. Ni får en mycket lugn och privat tillvaro och kan njuta av er tid hos oss precis som ni själv önskar.

Allt för er

Vi vill att ni ska få den bästa möjliga upplevelsen hos oss. Skulle något inte vara till belåtenhet så ber vi er kontakta vår reception så fort som möjligt.

Vi skänker 100 kr per rum till de drabbade av kriget i Ukraina

För alla som nu bokar och bor på Cape East under april månad så efterskänker vi 100 kr per rum till Rädda Barnens viktiga arbete.

Krisen i Ukraina blir allt värre och det är den snabbast växande flyktingkrisen i Europa sedan andra världskriget. Just nu är det över 4,3 miljoner människor på flykt från kriget och vi ser det som en självklarhet att hjälpa till där vi kan i rådande läge. Rädda Barnen jobbar med att hjälpa människor både på plats i Ukraina och för att ge ett tryggt mottagande i de länder dit barn och familjer tvingas fly.