Super Sommardeal

Upplev Robinsonmiljö i en lyxig förpackning med hotell och spa i sommar! Just nu kan du boka vår Sommardeal – 50% rabatt på boende med spa och frukost!

I paketet Sommardeal ingår övernattning 1 natt, 1 spa entré och frukost.

Pris: från 1390 sek för ett dubbelrum (från 695 sek/person).

Erbjudandet gäller till och med 31 augusti och i begränsat antal. Från och med den 16 augusti så gäller erbjudandet söndagar-torsdagar.

Bäst pris vid tidig bokning!

Från-priset under varje erbjudande är det lägsta tillgängliga priset som finns bokningsbart, och det börjar alltid med den lägsta rumstypen i non-refundable paket. Priserna varierar baserat på efterfrågan; fåtal bokningar = bättre pris. Därför blir det alltid billigare när du bokar din vistelse god tid i förväg.

Vi har öppet – men med anpassade rutiner och åtgärder

Hotellgästernas och personalens välbefinnande och hälsa är vår högsta prioritet i alla lägen. Hotellet är öppet men med extra uppmärksamhet på säkerhetsbilden för gäster och anställda. Här samlar vi information och svar på vanliga frågor om covid-19. 

Pris

Pris per person

695 sek

När du klickar på boka online skickas du vidare till vår onlinebokning med alla våra tillgängliga paket. Ange dag för ankomst och välj det boendepaket du vill boka. Observera att du kan behöver scrolla ner på sidan för att hitta rätt boendepaket.

INFORMATION

Detta ingår:

  • Boende 1 natt (del i dubbelrum) inkl. frukostbuffé
  • Spa entré inkl. lån av badrock, tofflor och handduk
  • Tillgång till gym

Boka tidigt för bästa pris

Bäst pris vid tidig bokning! Från-priset är det lägsta tillgängliga priset för varje erbjudande. Priserna varierar baserat på efterfrågan; få bokningar = bättre pris. Därför blir det billigare när du bokar din vistelse god tid i förväg.

Kontakta oss

Nu lämnar du vår hemsida för onlinebokningen

Alla våra tillgängliga paket för det valda datumet visas. Välj rätt datum och boendepaket som du vill boka. Du kan behöva scrolla ner på sidan för att hitta rätt boendepaket.