Sommarerbjudande: Söndag-torsdag – 35% rabatt

Njut extra länge hos oss i sommar! Just nu får du 35% rabatt på din bokning om du bokar hotell eller campingplats söndag till torsdag, erbjudandet gäller när du bokar boende under sommaren.

Koppla av på Cape East Spa, njut av mysiga middagar i Herrgårdsrestaurangen och upplev Robinson i en lyxig förpackning, allt med en fantastisk utsikt över Torneälven!

Erbjudandet gäller till och med 31 augusti och i begränsat antal.

Bäst pris vid tidig bokning!

Från-priset under varje erbjudande är det lägsta tillgängliga priset som finns bokningsbart, och det börjar alltid med den lägsta rumstypen i non-refundable paket. Priserna varierar baserat på efterfrågan; fåtal bokningar = bättre pris. Därför blir det alltid billigare när du bokar din vistelse god tid i förväg.

Vi har öppet – men med anpassade rutiner och åtgärder

Hotellgästernas och personalens välbefinnande och hälsa är vår högsta prioritet i alla lägen. Hotellet är öppet men med extra uppmärksamhet på säkerhetsbilden för gäster och anställda. Här samlar vi information och svar på vanliga frågor om covid-19. 

Pris

Pris per person

35% rabatt på ord. pris

När du klickar på boka online skickas du vidare till vår onlinebokning med alla våra tillgängliga paket. Ange dag för ankomst och välj det boendepaket du vill boka. Observera att du kan behöver scrolla ner på sidan för att hitta rätt boendepaket.

Boka tidigt för bästa pris

Bäst pris vid tidig bokning! Från-priset är det lägsta tillgängliga priset för varje erbjudande. Priserna varierar baserat på efterfrågan; få bokningar = bättre pris. Därför blir det billigare när du bokar din vistelse god tid i förväg.

Kontakta oss

Nu lämnar du vår hemsida för onlinebokningen

Alla våra tillgängliga paket för det valda datumet visas. Välj rätt datum och boendepaket som du vill boka. Du kan behöva scrolla ner på sidan för att hitta rätt boendepaket.