Boende & SPA

Boende och SPA i ett paket

Bo hos oss i valfri rumstyp. Upptäck vårt SPA från tidigt på morgonen till sent på kvällen med detta paket som inkluderar entré till dagspa.
Ett SPA med allt från vattenfallsdusch till inomhus- och utomhuspool. Ni finner även fotbad, avkopplingsrum och flera olika typer av bastur.

Bäst pris vid tidig bokning!

Från-priset under varje erbjudande är det lägsta tillgängliga priset som finns bokningsbart, och det börjar alltid med den lägsta rumstypen i non-refundable paket. Priserna varierar baserat på efterfrågan; fåtal bokningar = bättre pris. Därför blir det alltid billigare när du bokar din vistelse god tid i förväg.

Vi har öppet – men med anpassade rutiner och åtgärder

Hotellgästernas och personalens välbefinnande och hälsa är vår högsta prioritet i alla lägen. Hotellet är öppet men med extra uppmärksamhet på säkerhetsbilden för gäster och anställda. Här samlar vi information och svar på vanliga frågor om covid-19. 

Pris

Pris per person

från 1038 kr

När du klickar på boka online skickas du vidare till vår onlinebokning med alla våra tillgängliga paket. Ange dag för ankomst och välj det boendepaket du vill boka. Observera att du kan behöver scrolla ner på sidan för att hitta rätt boendepaket.

INFORMATION

Detta ingår:

  • Boende 1 natt (del i dubbelrum) inkl. frukost
  • Entré till Midnight Ice Spa
  • Lån av badrock, handduk och tofflor
  • Tillgång till gym

Våra bokningsvillkor finner ni här: Bokningsvillkor

Boka tidigt för bästa pris

Bäst pris vid tidig bokning! Från-priset är det lägsta tillgängliga priset för varje erbjudande. Priserna varierar baserat på efterfrågan; få bokningar = bättre pris. Därför blir det billigare när du bokar din vistelse god tid i förväg.

Kontakta Oss

Nu lämnar du vår hemsida för onlinebokningen

Alla våra tillgängliga paket för det valda datumet visas. Välj rätt datum och boendepaket som du vill boka. Du kan behöva scrolla ner på sidan för att hitta rätt boendepaket.

Viktig information

Begränsade öppettider

Just nu har vi begränsade öppettider för spa och restaurang. Läs mer under öppettider. 

Receptionen, lobbybaren och gymmet har begränsade öppettider under veckodagarna. Kontakta receptionen om du har några frågor inför din vistelse.